Herra Ylppö pilaili Vain elämää -kuvan yhteydessä: ”Vain jälkeenjääneitä” – Loukkaantunut vammaisaktivisti otti yhteyttä!

Artisti Herra Ylppö, 47, julkaisi hiljattain Facebookissa kuvan tulevan Vain elämää -kauden osallistujista. Kuvassa muusikot irvistelivät hassusti.

– Vain jälkeenjääneitä. Eka tuotantokausi, Ylppö laukoi kuvan saatetekstissä.

YleX:n mukaan eilen julkaistu kuva poistettiin sen jälkeen, kun vammaisaktivisti Kaisa Ojala jakoi julkaisun omalla sometilillään.

Kaisa kertoi käyneensä keskustelun asiasta myös Herran Ylpön kanssa, mutta ei ollut siitä kovin vakuuttunut. Ojalan kertoi, että vammaisuuden kustannuksella vitsaileminen ei ole hauskaa.

– Mulle tuli sellainen olo, että Ylppö vähätteli tän asian loukkaavuutta ja käski keskittyä niihin asioihin, joilla on oikeasti merkitystä. Myöskään kunnollista ja vilpitöntä anteeksipyyntöä en ole saanut.

Myöhemmin Ylppö jakoi asian tiimoilta anteeksipyynnön Instagram-tilillään. Muusikko myöntää että eilinen ei ollut hänen paras päivänsä.

– Kiitos kaikille, jotka ootte tukeneet. Ja kaikille, jotka olette valistaneet. Ei paras päiväni. Olen kävelyllä Karkkilassa. Järven rannalla. Pitää vähän puhallella ja ottaa happee. Kohti parempaa maailmaa, Ylppö viestitti seuraajilleen.

Lue myös: Herra Ylppö saapui satulinnaan: heti lonkeroa kurkkuun rennosti! – Katso video

Katso julkaisu alta:

Lue myös: Seiska: Herra Ylppö, 47, rakastui puolet nuorempaan opiskelijaneitoon!

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit