Oho! Henna Kalinainen pillastui paparazzikuvasta: ”Joku perseaukinen sosiaalipummi 77e tienistin perässä”!

Gossip Moms Suomi -sarjaakin tähdittävä Henna Kalinainen on avautunut Instagramissa viimeaikaisesta uutisoinnista. Seiska-lehti uutisoi hiljattain, että Henna oli nähty väsyneenä bussissa lapsensa kanssa, eikä uupunut äiti olisi reagoinut lapsensa ääntelyyn. Lisäksi lehti julkaisi silminnäkijän nappaaman valokuvan Hennasta.

Lue myös: Seiska julkaisi kuvan: Täysin tunnistamaton Henna Kalinainen istui bussissa! – Väsynyt realitytähti ei reagoinut vauvansa ääntelyyn

Henna kertoi eilen Instagram Stories -päivityksessään, ettei hän edes matkustanut bussissa torstaina, vaan keskiviikkona.

– Ja nyrpeä naama saattaa johtua siitä etteivät terveet nuoret miehet anna naisille ketkä tulee lastenrattaiden kanssa niin tilaa niiltä penkeiltä mitkä on siihen tarkoitettu, Henna aloittaa.

– Olen kerran lentänyt hirveän äkkipysähdyksen takia lastenrattaiden päälle melkein, ja joutuu oikeasti pelkäämään matkan aikana, että pääseekö sitä turvallisesti perille. Jos hirveästi kurkkii ja häseltää niin siinä lentää vielä lapsen päälle. Kysyttiinkö minulta mitään? Kalinainen jatkaa.

Tosi-tv-tähdellä on selvä näkymys siitä, ketkä lehdelle kuvia lähettää.

– No ketkä muut matkustajat tästä nyt on ollut ”huolissaan” kuin joku perseaukinen sosiaalipummi 77e tienistin perässä? Henna lataa.

Nainen kommentoi myös väsynyttä lookkiaan, joka näkyi kuvassa.

- ILMOITUS -

– Ja joo mutsit yleensä saattaa näyttää tolta aamusin kun pitää valvoa yöllä ja sitten herätä klo 7 ja lähteä vaikka neuvolaan, Henna muotoilee.

Lopuksi kohublondi haikailee ajokorttia, ettei hänen tarvitsisi kulkea julkisilla epämääräisten ihmisten kanssa.

– Ei muuta kun äkkiä sitä autokoulua varaamaan. Huomaa kyllä, että bussissa matkustaa näköjään vähän erilaista jengiä…

Hennan päivityksestä uutisoi ensimmäisenä Gekkonen.

- ILMOITUS -

Seiska julkaisi kuvan: Täysin tunnistamaton Henna Kalinainen istui bussissa! – Väsynyt realitytähti ei reagoinut vauvansa ääntelyyn

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]