Mikko Koivulta miljoonia vaativa Helena Koivu avautui Seiskalle: ”Toivoisin, ettei meidän tarvitsisi riidellä”

NHL-joukkue Minnesota Wildin entinen kapteeni ja keskushyökkääjä Mikko Koivu, 38, haki yli kaksi vuotta sitten yksin avioeroa Suomessa virolaisesta vaimostaan Helena Koivusta (o.s. Kipper), 34.

Tämän jälkeen myös Helena päätti hakea eroa, mutta vaimo jätti avioerohakemuksen Yhdysvalloissa. Eron perusteena Helena ilmoitti Mikon olleen uskoton.

Nyt avioerosta on kiistelty jo yli kaksi vuotta, eikä asiaa ole vieläkään saatu päätöseen.

Osapuolet kiistelevät siitä, kumman maan oikeudessa ero tulisi käsitellä. Mikko haluaisi, että eroasia puitaisiin Suomessa, kun taas Helena on sitä mieltä, että ero tulisi käsitellä Yhdysvalloissa. Mikko ansaitsi pitkällä NHL-urallaan noin 61,5 miljoonaa euroa.

Parilla on avioehtosopimus, mutta Helena väittää, että hänet olisi painostettu siihen, eikä se olisi tästä syystä hänen mukaansa pätevä.

Mikko Koivu pelasi pitkän uran NHL:ssä, Kuva: NHL.com

Yhdysvaltalaisten oikeusasiakirjojen mukaan Helena vaatii Mikolta muun muassa kuukausittaista noin 17 600 euron tukea ”kotitalouskuluihin”.

- ILMOITUS -

Helena avautui tilanteesta tuoreessa Seiskassa.

– Toivoisin, ettei meidän tarvitsisi enää riidellä ja että saisimme tämän päätökseen. En ole alusta alkaenkaan nähnyt tarvetta tälle taistelulle, Helena kertoo Seiskalle.

Vaimo myöntää, että oikeustaistelu on ollut streesaava ja kallis prosessi. Hän kertoo haastattelussa toivovansa rauhaa, mutta ei kadu mitään.

– Minulla ei ole minkäänlaista vihaa Mikkoa vastaan. Hän on lasteni isä, Helena toteaa.

Helena toivoo, että välit Mikon kanssa parantuisivat lasten kannalta. Tällä hetkellä ex-rakastavaiset asuvat eri osoitteissa Yhdysvaltojen Minnesotassa.

- ILMOITUS -


Lähde: Seiska

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest

1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]