spot_img

Thaimaasta palannut Helena Ahti-Hallberg sairastui koronaan – kertoi rajuista oireista: ”Suihkussa käyminen vastaa työpäivää”

Thaimaan Phuketissa miehensä kanssa lomaillut Helena Ahti-Hallberg, 53, kertoo tuoreessa somepäivityksessä saaneensa positiivisen koronatestituloksen.

Helena kertoo nähneensä tartunnasta myös unen.

– Viime yönä heräsin siihen että sanoin kovaan ääneen olevani positiivinen! Olin valmistautumassa positiivisuuskulkueeseen hieno pinkki positiivisuus kyltti kädessä.
Unet on mitä on, mutta positiivinen on myös tulos mun eilisestä koronatestistä, Helena kertoi Instagram-julkaisussaan.

Tanssiope ilmoittaa myös kärkkäästi, ettei halua kuulla kitinää reissaamisesta ja taudin levittämisestä.

- ILMOITUS -

– Te jotka haluavat läyhätä siitä miten ulkomaanmatkoilta tuodaan koronaa laittakaa saman tien suut suppuun! Phuketin kolmen testauksen, täyden rokotussarjan ja sakon uhalla maskipakon kanssa oli olo turvallinen. Ainoa mitä pelkäsin oli Suomen koronalukujen seuraaminen, Helena lataa.

Ahti-Hallberg kertoo altistuneensa virukselle kotonaan Suomessa. Hän kertoo menneensä heti karanteeniin.

Aluksi korona-oireet tuntuivat tavalliselta flunssalta.

– Viidentenä päivänä tulivat oireet, kotitesti kuitenkin negatiivinen. Olo ei ollut tavallista flunssaa kummempi. Olin aivan varma että kyseessä kuitenkin korona ja ajattelin että parempi niin, saa katkaistua pelon kierteen, ei tarvi enää pelkää tartuntaa eikä oireettomana toisten tartuttamista.

Helena kertoo, että nyt oireet ovat pahentuneet huomattavasti, ja veto on täysin poissa.

– Tänään virallinen testitulos oli positiivinen ja olo kamala jo toista päivää. Portaat yläkertaan on kuin urheilusuoritus, sydämensyke nousee ja hengästyy. Suihkussa käyminen vastaa työpäivää, hän suree.

- ILMOITUS -

Karanteeni tuo myös omat haasteensa.

– Netflixin kiinnostavimmat katsottu, sohvan nurkassa jo kuoppa ja liikkumaan tottuneet lihakset kiukuttelevat. Työt peruttu, ne vähätkin mitä rajoitusten aikana saa tehdä. Kaiken päälle pusukielto, oma rakas sai negatiivisen tuloksen, Helena päättää.

Lue myös: Tanssiopettaja Helena Ahti-Hallberg rentoutuu Thaimaassa aviomiehensä kanssa – Harvinainen pusukuva nettiin: ”30 vuotta sitten tavattiin”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Helena Ahti-hallberg (@helena_ahti) jakama julkaisu

Härregud! Thaimaahan matkustanut Helena Ahti-Hallberg tekee etätöitä avonaisessa uimapuvussa – Muhkea rintavarustus varastaa katseet – Kuva!

- ILMOITUS -

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Helena Ahti-hallberg (@helena_ahti) jakama julkaisu

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
5 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Ällöä
Ällöä
4 päivää sitten

Oli sitten pakko matkustaa ja hakea se korona ja tuoda tänne. Nyt sitten valittaa täällä. Olisi miettinyt laksi kertaa ennen kuin lähti. Vaikka on rahaa niin järjen käyttö on sallittua.

parane pian
parane pian
8 päivää sitten

Antakaa helenan matkustella jos hänellä on siihen varaa, mitä se on teiltä pois?

Pertti
Pertti
8 päivää sitten

Itse aloit ja näköjään halusit alkaa läyhätä siitä miten ulkomaanmatkoilta tuodaan koronaa, laita vaan ihan itse ensin ja saman tien se suu suppuun! Itsehän kävit siellä ulkomaan matkalla ja palasit suomeen koronan keskelle, niin kärsi seurauksista myös.

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
8 päivää sitten

No en silti suosittele ulkomaanmatkailua tällä hetkellä. Kyllähän siellä Thaimaassa tietojen mukaan moni sai koronan. Minäkin kaipaan aurinkoa ja kunnon lepolomaa lukuisten ylitöiden vuoksi, joita koronan vuoksi olen tehnyt. Mutta nyt ei ole aika matkustaa ulkomaille. Hiihtelin lomallani lasten kanssa lähimaastossa. Ihan mukavaa oli ja luistelemassakin kävimme ulkokentällä. Kreikkaan kaipaan, mutta ei vielä tänä vuonna.

Että näin
Että näin
Vastaa  Ihmettelevä Eeva
8 päivää sitten

Sama täällä, kovasti tekisi toisaalta mieli johonkin reissuun, täältä talven keskeltä, mutta en tällaisena aikana uskalla kyllä ulkomaille lähteä. Täytyy katsoa, miten tilanne etenee, ainakaan vuoteen ei ole minullakaan tarkoitus lähteä. Ei tänä vuonna. Myöhemmin sitten.

Viikon suosituimmat

Uusimmat

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: