TTK-tuomari Helena Ahti-Hallberg poseeraa meikittömänä uhkeissa bikinikuvissa – Seuraajat ihastuivat: ”Luomurintasi pesee mennen tullen silikonirinnat!”

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu tuomari ja tanssija Helena Ahti-Hallberg, 54, matkusti hiljattain Kreikan Rodokselle lomailemaan.

Auringossa ruskettunut Helena on jakanut Instagram-tililleen upeita bikinikuvia, joissa hän esittelee uhkeita muotojaan.

Tuoreessa otoksessa TTK-tuomari poseeraa hellehatussa ja leopardikuviollisissa bikineissä. Helena kehottaa myös kaikkia mielensäpahoittajia ohittamaan nopeasti bikinipostaukset.

Jos joku on mielensäpahoittaja bikinikuvista niin kannattaa nopeasti siirtyä seuraavaan postaukseen. Ja sit nää kuvat ilman meikkiä… kuka ihme lomalla meikkaa, Helena ihmettelee kuvansa yhteydessä.

Nykyaikana ihmiset voivat pahoittaa mielensä milloin mistäkin. Helena tietää tämän, ja huumoria ei puutu tuoreesta postauksesta. Myös lentomatkustusta kritisoivat saavat osansa.

– Eikä edes soudettu tänne vaan ihan lennettiin, et sekin meni päin helvettii! Mutta tässä vähän tän päivän tunnelmia Rodokselta, meriretkipäivä päivä oli ihan parasta!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Helena Ahti-hallberg (@helena_ahti) jakama julkaisu

Ahti-Hallberg julkaisi sometilillään myös toisen julkaisun, jonka ensimmäisessä kuvassa hän makoilee lämpöisessä rantavedessä avonaisessa uima-asussaan.

- ILMOITUS -

Päivityksessään Helena luettelee loma-aktiiviteettejaan. Loma on tullut tarpeeseen, mutta Helena on myös sitä mieltä, että nyt rannalla löhöily saa riittää, sillä tanssisalit kutsuvat kotisuomessa.

Loma = Ihanaa ruokaa (onneks muutaman päivän Cambridge-kuuri poistaa lomaturvotuksen) Sopivasti shoppailua (mä olen varmasti pakkausnero, pelkkä lentolaukku matkatavaroille ja tuliaiset mahtu helposti joukkoon) Tärkeää yhteistä aikaa (herra tosin oli sitä mieltä että rannalla makoilu sais jo riittää) Kävelyä ja lisää kävelyä ( mun jalat huutaa hoosiannaa ja Oura-sormus kiittelee aktiivisuudesta, mut kyl on ihanaa että huomenna pääsee tanssisalille lepuuttamaan jalkoja ja tää ei oo sarkasmia vaan täyttä totta) Lomailu riittää ja Helena kiittää!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Helena Ahti-hallberg (@helena_ahti) jakama julkaisu

Helenan bikinikuvat ovat keränneet paljon ihastelevia kommentteja naisen seuraajilta.

- ILMOITUS -

– Tämä on kyllä kuva jossa on laadukasta ja oikeaa seksikkyyttä, kehuu eräs.

– Suomen upein nainen ei meikkiä tarvitse, hehkuttaa toinen.

– Bikinikuvasi on aivan parasta katsottavaa koska olet upea luomu ja luomurintasi pesee mennen tullen silikoonirinnat, kolmas ihailee.

– Kyllä olet upea, uljas ja ryhdikäs. Aina ollut. Ihastuin sinuun jo kymmeniä vuosia sitten! neljäs kommentoi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Helena Ahti-hallberg (@helena_ahti) jakama julkaisu

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]