Dannyn tytär kommentoi isänsä suhdetta nuoreen naisystävään: ”Tiedän, että isä tarvitsee apua”

Iskelmäkuningas Ilkka ”Danny” Lipsasen ja hänen entisen vaimonsa Liisa Seppälän suhteesta syntyi vuonna 1976 tytär Heidi Lipsanen, joka avaa nyt sanaisen arkkunsa tuoreessa kirjassa.

Heidi on pitänyt matalaa profiilia julkisuudessa vuosikymmenien ajan, mutta nyt hän on kommentoinut kuuluisan isänsä naisseikkailuja tuoreessa, Pirjo Kemppisen kirjoittamassa Tuntematon Danny (Otava) -kirjassa.

Heidi kommentoi kirjassa isänsä välejä nuoreen tyttöön, jolla viitataan 20-vuotiaaseen Helmi Loukasmäkeen, joka tuli tunnetuksi kesällä 2020 Dannyn avustajana.

– Viimeaikaista julkisuutta nuoren tytön kanssa on ehkä hankala ymmärtää, mutta miettiä voi, onko sekin osa hänen laatimaansa käsikirjoitusta, Heidi pohtii kirjassa.

– Toisaalta tiedän, että isä tarvitsee apua. Isä ei osaa esimerkiksi laittaa lainkaan ruokaa. On hienoa, että joku pitää hänestä huolta.

Heidi kertoo kirjassa myös, että hän joutui lapsena kiusaamisen kohteeksi isänsä ja Armi Aavikon suhdehuhujen vuoksi. Pariskunnan salasuhde selvisi Heidille vasta teini-ikäisenä.

Danny ei koskaan puhunut suhteesta tyttärelleen, minkä vuoksi isä ja tytär olivat vuosia ilman yhteydenpitoa. Kirjan mukaan Dannyn ja Heidin välit ovat nykyään hyvät.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit