Julkkiskokki Hans Välimäellä paloi kiinni – latasi suorat sanat Krista Kiurulle keskisormen kera! ”Nopeasti eroon näistä saatanan tunareista!”

Huippukokki Hans Välimäki, 51, otti rajusti kantaa Instagramissa ravintola-alan koronarajoituksiin.

Tulistunut Välimäki kohdistaa kiukkunsa Suomen perhe- ja peruspalveluministeriin Krista Kiuruun. Julkkiskokki latasi sometililleen kuvan, jossa näyttää keskisormea Kiurulle.

– Olen pohtinut näin suhteellisen rehellisenä veronmaksajana ja äänestäjänä, että sitä saa mitä tilaa. Ja siksi meillä on tämä nykyinen porukka tällä hetkellä ”vetämässä.”

– Huhupuheet siitä, että Kiuru porukoineen pystyy ”torppaamaan” koko muun Suomen virkamieskoneiston suositukset ja päätökset kerta toisensa jälkeen herättää ainakin allekirjoittaneessa syvää huolta, sillä silloin meillä on ainakin kaksi isoa ongelmaa. Toinen on systeemissä ja toinen on Kiuru, Välimäki lataa.

– Kiuru on kadonnut kuvasta, eikä hän vaivaudu (tai uskalla) enää itse median eteen, vaan informaatio annetaan välinpitämättömään tyyliin milloin sattuu, miten sattuu ja lisäksi suurelta osin auttamatta liian myöhään.

– Mutta silti, suosikkipresidenttiäni lainaten: ”Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme, että kaikki käy hyvin.”

– Ja näinhän se on. Nimittäin oman kalenterini mukaan kesä on aivan tuossa nurkan takana! Jippii!! Loppuun. Muistakaa äänestää. Nimittäin itselläni ainakin on mitta niin täynnä tätä jengiä, että mitä nopeammin pääsemme näistä saatanan tunareista, niin sen parempi, Hans päättää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Hans Välimäki (@hans_valimaki) jakama julkaisu

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit