Seiska: Martina Aitolehden Hannu-rakas aiheutti tulipalon vaaran!

Ex-kiekkoilija Hannu Pikkarainen aiheutti toiminnallaan tulipalon vaaran, asiasta uutisoi Seiska.

Lehden mukaan Pikkarainen kolaroi viime viikolla rakkaansa Martina Aitolehden, 39, nimissä olevan Fiat 500e sähköauton. Kolari tapahtui Helsingin keskustassa. 

Seiska löysi kolaroidun auton myöhemmin kolaripaikan lähettyviltä, Allas Seapool -uimalan läheisyydestä.

Lehden mukaan Hannu oli laittanut ryttääntyneen sähköauton lataukseen rakennustyömaan lähelle, josta löytyi helposti palavaa puumateriaalia.

Seiskan tavoittaman asiantuntijan mukaan, sähköautoa ei saa missään nimessä ladata kolarin jälkeen, ennen kuin auton vauriot on tarkistettu.

– Sähköauton lataaminen kolarin jälkeen on edesvastuutonta, ennen kuin ammattilaiset ovat tarkastaneet auton vauriot. Siinä on aina tulipalon vaara, sähköautokauppias kertoi Seiskalle.

Lehden mukaan Hannu viihtyi altaalla tunnin verran, ja kuvasi uimareissustaan myös Instagram-videoita. Autolle päästyään Hannu latasi rytättyä autoa vielä 20 minuuttia, ennen kuin hän irroitti latauskaapelit ja poistui paikalta.

”AUTO ON LÄHES VÄLTTÄMÄTÖN”

Hannu on julkaissut kesäkuun lopussa Instagram-kuvan, jossa hän poseeraa onnellisena  Fiat 500e sporsoriauton vierellä, joka ulkomuodon perusteella näyttäisi olevan vuoden 2018 mallia.

– Mun nykyisessä elämäntilanteessa auto on lähes välttämätön. Tarvitsen kuitenkin sitä oikeastaan vain pääkaupunkiseudun sisällä. Pidemmät matkat kuljen edelleen mieluusti vaikka junalla tai kimppakyytien avulla. Lyhyemmät matkat pyrin tekemään fillarilla tai jalan mahdollisimman usein, Hannu kertoi.

– Näillä kriteereillä selkeä valinta oli täyssähköinen ja suht pienikokoinen auto. (sponsorin nimi) antoi mulle tän näppärän Fiat 500e koeajoon pari viikkoa sitten Järvisydämessä. Tykästyin ja nyt kruisailen tällä täällä stadissa, Hannu iloitsi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Pikkaraisen rakas Martina Aitolehti, nautiskelee parhaillaan Espanjan-lomasta tyttärensä Victorian, 11, kanssa. Aitolehti on jakanut sometilillään upeita lomavideoita Marbellasta.

Instagram: @martinaaitolehtiofficial

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit