Fitnesstähti Sonja Aiello lähti pois Suomesta – ”Tätä mä oon halunnut”

Somevaikuttaja ja fitnessvalmentaja Sonja Aiello kyllästyi Suomeen, ja matkusti Bibi-koiransa kanssa Espanjaan, ilman paluulippua.

– Voi vitsit miten innoissani oon.. Istutaan tällä hetkellä lentokoneessa pelkällä menolipulla. Pitkään oon pohtinut, että pitäiskö meidän Bibin kanssa lähteä pidemmälle reissulle. Elämään meidän näköistä arkea hetkeksi johonkin ihan toisiin maisemiin. Tässä sitä ollaan. Tätä mä oon halunnut, Sonja kertoo.

– Vihdoin uskalsin tämän(kin) toteuttaa. Suunnitelmat reissulle on: treenata, tehdä töitä, kuvata teille kontenttia, jakaa mun ajatuksia ja pysähtyä niiden äärelle. Muuten oon aika avoin tälle matkalle. Mulla on fiilis, että tää voi avata mulle paljon ovia ja ehkä jopa sulkea joitakin, kuka tietää..

Sonja on vuokrannut Espanjasta asunnon, jossa hänen on tarkoitus asua pidemmän aikaa.

– Oon ottanut meille ihan mielettömän kivan kämpän, missä varmasti viihdytään pidempi aika. Tästä tulee mun ja Bibin oma seikkailu, tervetuloa seurailemaan sitä. Nähdään muutamien viikkojen päästä Suomi, Sonja päättää.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit