Fitnesskaunotar Sonja Aiello romahti: ”Miten mä edes sanoisin tämän”

Somevaikuttaja ja fitnessvalmentaja Sonja Aiello romahti itkuun tuoreella YouTube-videollaan.

Aiello kertoo, että hänen mielialansa on ollut viime aikoina alakuloinen.

– Miten mä edes sanoisin tämän? En mä pysty sanomaan mun fiiliksiä. Saanko mä edes tuntea näin? Ääääh, Sonja aloittaa itkuvuodatuksensa.

Sonja haluaa kuitenkin näyttää seuraajilleen rehellisesti miltä hänestä tuntuu, joten hän jatkaa itkukohtauksensa kuvaamista.

– Tämä on mulle aika iso haaste kuvata my day -videota, kun mulla on paskempi viikko ja fiilis. Mun on aika vaikea tehdä sisältöä, kun fiilis on paska. Mä haluan kuitenkin normalisoida ja näyttää tätä puolta itsestäni, hän kertoo.

– Mä en ole superihminen. En ole aina itsevarma. Mulla on myös epävarmuuksia, Sonja selostaa.

Sonjan mukaan hän on asettanut itselleen liian isoja paineita sosiaalisen median päivittämisen suhteen. Hän pohtii videolla myös, että hänen pitäisi käydä juttelemassa asioistaan ammattiauttajan kanssa.

Videon lopussa Aiello toteaa, että meneillään olevat menkat todennäköisesti voimistavat huonoja fiiliksiä.

Katso koko video alta.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit