Tosi-tv-tähti Henrik Mykrä kaahasi Ferrarilla 314 km/h – Tämän verran oikeus tuomitsi maksettavaa – ”Ihan v*tun tyhmä temppu”

Ex on the Beach Suomi -sarjassa esiintynyt porilainen rakennusalan yrittäjä Henrik Mykrä, 32, tuomittiin torstaina (11.11.) törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, asiasta uutisoi ensin Iltalehti.

Tapaus liittyy viime kevään kaahailuun Porissa, jossa mies ajoi Ferrarilla 314 km/h alueella, jossa oli 100 km/h rajoitus. Kaahailusta levisi myös video someen.

Satakunnan käräjäoikeudeus tuomitsi Mykrän tänään 100 päiväsakkoon, mikä tekee hänen tuloillaan 800 euroa. Lisäksi hänet määrättiin maksamaan valtiolle 80 euron rikosuhrimaksun.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Henrik Mykrä (@huppu_hoo) jakama julkaisu

Kommentoi tuomiota Instagramissa

Mykrä kommentoi tuomiotaan hetki sitten Instagram Stories -osiossa.

Hän kertoo, ettei keissi ole vielä kokonaan ohi, eikä hän tästä syystä voi vielä avautua kokonaan asiasta. Hän myös kertoi maksaneensa sakkotuomion jo pois alta.

– Lähiviikkojen aikana pystyn avaamaan vähän tarkemmin…kaikenlaisia asioita liittyen tähän, Mykrä kertoo kameralle.

– Mä oon tosi pahoillani siitä hölmöilystä. Ihan v*tun tyhmä temppu. Haluun pyytää sitä teiltä kaikilta anteeksi, hän myöntää.

– Ei ole missään nimessä ok ajaa kolmeasataa yleisillä teillä. Se ei ole missään tapauksessa ok. Virheistä opitaan, Henrik kuittaa.

Mies toteaa myös, että hän olisi voinut välttää sakkotuomion kiistämällä ajaneensa ylinopeutta, ja väittämällä somessa levinnyttä kaahailuvideota muokatuksi.

– Ei sitä olis pystytty luultavasti todistamaan, että se video on aito. Mä olisin vaan väittäny että se on editoitu. Mutta päätin tehdä nyt siltä osin oikein ja nostaa kädet pystyyn, sekä sanoa että tein v*tun tyhmästi, hän kertoo.

Mykrä haluaa myös selventää, että hän ei itse ladannut videota someen, vaan sen teki eräs lähipiiriin kuulunut henkilö, tarkoituksenaan loukata kaveria.

– Siinäkin asiassa mun erittäin pienestä piiristä yksi kaveri sitten ilmeisesti tarkoituksella halusi vahingoittaa meikäläistä ja onnistui siinä helvetin hyvin.

– Ihan oikein että saan rangaistuksen. V*ttumaista kun luottaa ihmisiin ja sitten ne tekee näin, mies toteaa.

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit