Ex-kiekkotähti Jere Karalahti otti suuren tatuoinnin – Kuvat!

Entinen jääkiekkoilija Jere Karalahti on käynyt jälleen ottamassa uutta leimaa ihoonsa.

Jere esittelee tuoretta tatuointiaan Instagramissa ylävartalo paljaana.

Uudessa kylkeen tehdyssä tatskassa on miekka ja kilpi, ja sen yhteyteen on ikuistettu Jeren ja Nanna-vaimon Felicia-tyttären nimi ja syntymäpäivämäärä sekä teksti ”the prophet”.

Miekassa lukee teksti ”see you on the other side” eli nähdään toisella puolella sekä nimi ”Xenja”. Tämä viittaa Karalahtien ystäväpariskunnan Varpu ja Sami Hintsasen Senja-tyttäreen, joka kuoli 8-vuotiaana syöpään vuonna 2019.

Felician toinen nimi on myös Xenja.

– Profeetta sai oman leiman: Video: making of…..Kuva 1: kilpi ja miekka. Kuva 2: Miekan terä toisen Profeetan ”Senjan” muistoa kunnioittaen, see you on the other side, Jere kirjoittaa koskettavasti julkaisunsa yhteydessä.

Katso video ja kuvat alta. Nuolesta voit selata:

Jeren Instagram-postauksen kommenttiosios on täyttynyt seuraajien lähettämistä sydämistä. Myös Varpu on kommentoinut uutta tatuointia.

– Jere ja pikkusoturit, Varpu kirjoitti lukuisten sydän- ja itkuemojien kera.

– On se äijä kyl kovassa kunnossa, ei pysty olee ajattelemmatta kui hyvä jääkiekkoilija oisit ollu tossa kunnossa aikanaan, kommentoi eräs seuraaja.

Lue myös: Jere Karalahti pyrkii eduskuntaan! – Asettuu ehdolle Hjallis Harkimon Liike Nytin riveistä: ”Mun matka starttaa nyt”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit