Esko Eerikäisellä vetää huuruun: ”todella vittumainen asia”

Mediassa on uutisoitu, että Grease-musikaalin tuotantoyhtiö on hakeutunut konkurssiin. Tämän myötä monet esiintyjät ovat jäämässä ilman palkkiota.

Muun muassa koomikko Krisse Salminen on avautunut asiasta.

– Suurella sydämellä olin mukana nyt surullisen kuuluisassa Greasessa. Luotin siihen, että työstä maksetaan palkka. Olin myös tietämätön siitä, että yrittäjänä laskuttaessani en ole turvassa jos tuotanto hakeutuu konkurssiin, Krisse kertoo.

Nyt myös Esko Eerikäinen on avautunut aiheesta. Eerikäisen tekstistä paistaa läpi suuri pettymys ja v-tutus.

– Näin yrittäjänä tämä on todella vit-umainen asia, mikä minua suunnattomasti ärsyttää. Yrittäjällä on aina se riski, että tekee töitä eikä saa rahojaan. Viikko sitten suurin piirtein tuli ilmoitus, että tuotanto, jossa tehtiin Grease-musikaali, hakeutuu konkurssiin. Saa nähdä, tuleeko niitä rahoja koskaan edes saamaan, Esko kiukuttelee somessa.

Esko joutui myös siirtämään ja perumaan muita keikkatöitään musikaalin takia.

– Sen lisäksi kaikki se aika ja muut keikat, mitä jouduin siirtämään ja perumaan tämän tuotannon takia… se on aika iso lovi.  Se kieltämättä vetää hermot kireälle, koska siihen latasi tietenkin kaikki statsit mitä siihen oli ladattavissa. Sitten kaikki se aika ja se sitoutuminen ja kaikki se työ, mitä sen eteen on tehnyt… kyllä jonkunnäköisen kompensaation siitä haluaisi saada, Esko sanoo.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit