OHO! Erika Vikman piikittelee Dannylle ja Helmille TikTokissa: ”En laita ruokaa! En siivoa!”

Musiikkineuvos IlkkaDanny” Lipsasesta, 77, hiljattain eronnut laulaja Erika Vikman, 27, julkaisi TikTok-tilillään hauskan videon, jossa hän ilmoittaa että kotityöt eivät ole hänen juttunsa.

– En laita ruokaa! En siivoa, Erika Vikman kirjoittaa musiikkivideon yhteydessä englanniksi.

Erikan kuittaileva video näyttää olevan suora viesti hänen entiselle miesystävälle Dannylle ja tämän uuden nuorelle 19-vuotiaalle naisystävälle Helmi Loukasmäelle. Videoon on lisätty myös vanhoja Dannyn valokuvia.

Katso videoklippi alapuolelta:

@erikavikmanofficialI DON’T COOK I DON’T CLEAN!♬ cook clean plot twist tyananana – tyana


Helmi Loukasmäki on muun muassa kokannut, siivonnut ja käynyt kaupassa viihdeneuvokselle. Vajaat viisi vuotta seurustelleet Erika ja Danny kertoivat julkisuudessa aikoinaan ettei Erika ole mikän kodin hengetär.

Lue myös: Seiska: 19v Helmi palasi äkillisesti Dannyn luo, iskelmäkuningas majoitti kaunottaren Kirkkonummelle!

19v Helmi avustajaksi

Kesällä Danny nähtiin mysteeriblondiksi nimetyn ”huomattavan hyvännäköisen” naisen kanssa Raumalla. Nainen paljastui sittemmin Helmi Loukasmäeksi.

Danny selitti tuolloin medialle, että hän on palkannut nuoren Helmin kesäavustajakseen. Kaunottaren työnkuvaan kuului monenlaista avustamista, kuten toimistotöitä, kaupassa käyntiä ja ruoanlaittoa, eli asioita joita Erika Vikman ei tehnyt.

Syksyllä kesäpesti tuli päätökseensä ja Danny löi Rauman huvilansa talviteloille, Helmi palasi kotiinsa pohjanmaalle. Erikan ja Dannyn eron jälkeen Loukasmäki matkusti kuitenkin vikkelään Kirkkonummelle Lipsasen toiseen kotiin. Pari on nähty muun muassa Kirkkonummen Prismassa shoppailemassa.

Seiska tavoitti Iso D:n, joka myönsi Prisma-reissun todenperäisyyden. Iskelmäjumala on kertonut myös haluavansa nähdä millaisia musiikillisia lahjoja Helmissä piilee.

– Se pitää paikkansa. Hain Helmin toissa sunnuntaina Helsingin linja-autoasemalta ja toin hänet tänne Kirkkonummelle, koska olimme menossa seuraavana keskiviikkona ensimmäistä kertaa levytysstudioon Lahteen, iskelmälegenda kertoo.

Helmi vietti Dannyn luona Kirkkonummella useita öitä, sillä kaunotar matkusti idolinsa luokse jo sunnuntaina, vaikka studiosessiot oli suunniteltu vasta seuraavalle keskiviikolle.

Loukasmäki kertoi taannoin Seiskalle kaipaavansa takaisin Raumalle Dannyn luo, joten ei ole ihme että kaunotar matkusti tilaisuuden tullen Kirkkonummelle isäntänsä luo.

Lue myös: Seiska: Erika Vikman matkusti Tallinnaan – Laivamatkustajat epäilivät tummaa siistiä miestä Erikan uudeksi rakkaaksi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᴱᴿᴵᴷᴬ ⱽᴵᴷᴹᴬᴺ (@erikavikman) on

Lue myös: Seiska: Dannyn ja Erika Vikmanin eron taustat paljastui! – Erikalla salasuhde veteraaninäyttelijän kanssa!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helmi Loukasmäki (@helmiloukasmaki) on

Lue myös: Seiska: Danny kommentoi ystävyyttään Erika Vikmaniin: ”En tiedä, onko se enää ystävyyttä”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helmi Loukasmäki (@helmiloukasmaki) on

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit