Huh! Erika Vikman pakeni kesken keikan takahuoneeseen – paljastaa vihdoin mistä on kyse

Suomen syntisin laulaja sai paniikkikohtauksen kesken keikan.

Laulaja Erika Vikman kertoi tuoreessa Instagram julkaisussaan keskeyttäneensä keikkansa paniikkikohtauksen vuoksi.

Uutinen tulee monille faneille yllätyksenä, sillä laulajatar on luonut itselleen itsevarman naisen imagon, joka ei pelkää näyttää paljastakaan pintaa.

– Haluan jakaa teille jotain henkilökohtaista. Edellisellä keikallani jouduin tilanteeseen, jossa minun oli pakko poistua lavalta kesken biisin. Kävin lavan takana ja tulin takaisin, lauloin kappaleen loppuun. Sen jälkeen kerroin yleisölle syyn poistumiselleni: olin saanut paniikkikohtauksen, Erika kirjoittaa.

– Olen taistellut paniikkihäiriön kanssa jo muutaman vuoden. Kohtauksia tulee stressaavissa tilanteissa, välillä valitettavasti myös lavalla. Kun kohtaus tulee voimakkaana, en pysty laulamaan vaan mun on pakko käydä lavan takana ottamassa happea ja rauhoittumassa. Kohtaus on itselleni aina musertava ja pelottava kokemus, mutta toistaiseksi olen keikalla sellaisen saadessani pystynyt keräämään itseni tosi nopeasti ja jatkamaan esiintymistä.

Erika on salannut asian tähän asti faneiltaan.

- ILMOITUS -

– Halusin jakaa tämän teidän kanssa, koska en saa antaa pelolle valtaa ja alkaa vältellä tilanteita, joissa se voi tulla. Uskon voivani helpottaa tilannettani vain olemalla avoin yleisölleni. Piilottelu ja häpeäminen luultavasti vain pahentaisivat tilannetta. Tiedän, että en ole ainoa, joka kärsii paniikkioireista. Moni teistä voi varmasti samaistua, hän jatkaa.

– Jos joskus poistun lavalta yhtäkkiä omituisesti, se johtuu paniikkikohtauksesta. Se ei johdu yleisöstä eikä ole vakavaa – tulen kyllä takaisin. Tärkeintä on, että en anna pelolle valtaa, koska jos jotain rakastan niin työtäni. Kiitos kun luit tämän, pidä huolta ja nähdään keikoilla! Vikman toteaa päivityksen päätteeksi.

Erika on totuttu näkemään keikoillaan toinen toistaan rivoimmissa showasuissa. Alapuolella kuvia.

Instagram: @erikavikman

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön ERIKA VIKMAN (@erikavikman) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön ERIKA VIKMAN (@erikavikman) jakama julkaisu

- ILMOITUS -

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest

1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]