Erika Helin osallistui Huutokauppakeisari-ohjelmaan – Tästä alkoi piinaava jakso elämässä: ”Hajosin henkisesti aivan täysin”

Televisiostakin tuttu Onlyfans-tähti Erika Helin on avautunut Instagram-tilillään somekiusaamisesta.

Helin osallistui taannoin Suomen Huutokauppakeisari -ohjelmaan, jossa hän kauppasi muun muassa Playboy-lehteä 200 euron hintaan. Kaikki katsojat eivät pitäneet asiasta ja asia hetätti negatiivisia tuntemuksia monissa. Nyt Erika kertoo saaneensa jopa tappouhkauksia kyseisen jakson jälkeen somessa.

– Somekiusaaminen on paljon ollut pinnalla ja koskettanut omaakin elämää syvästi. Noin vuosi sitten osallistuin Huutokauppakeisari-ohjelmaan, jossa myin mm. Playboy-lehteäni Palsanmäille. Asettamani 200€ hinta aiheutti närkästystä ohjelman katsojissa, ja viestiboxi täyttyi järkyttävistä viesteistä joista rajuimmat jälleen kerran tappouhkauksia, Erika kirjoittaa julkaisussaan.

Viestit tulivat huonoon aikaan, sillä Erika makasi samaan aikaan sairaalassa. Hän oli sairastunut äkillisesti.

– Samaan aikaan makasin sairaalassa osastolla, johon olin joutunut päivystyksen kautta kiireelliseen hoitoon. Olin yöllä saanut päivystyslääkäriltä hätäisen arvion, etten koskaan voisi saada lapsia, Helin kertoo.

– Asioiden kasaannuttua hajosin henkisesti aivan täysin. En tuolloin pystynyt juuri kävelemään omin jaloin, ja päivät kului sängyssä yksinään omien ajatusten kanssa. Koko elämältä lähti hetkellisesti pohja enkä pystynyt muuta kuin itkemään ja nukkumaan.

Erika kertoo pitäneensä tämän jälkeen pitkän hiljaisen jakson somessa. Hän kertoo, että elämänilo palasi hiljalleen takaisin keväällä.

– Voin jo melko hyvin vaikka terveyshuolet edelleen painaakin takaraivossa, Erika myöntää.

- ILMOITUS -

Helin muistuttaa päivityksensä lopussa ihmisiä siitä, ettei kukaan tiedä, mitä toinen voi käydä läpi omassa elämässään.

Erika Helin on kertonut aiemmin julkisuudessa, että hänellä on diagnosoitu endometrioosi, eli kohdun limakalvon sirottumatauti. Endometrioosi saattaa aiheuttaa lapsettomuutta, ja tyypillisiä oireita ovat erilaiset kuukautisiin liittyvät kivut.

Erikan Instagram-tililtä ei voi liittää kuvia artikkeliin, sillä Erikan tili on rajoitettu alle 18-vuotiailta. Instagram-julkaisun voit käydä katsomassa tästä.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]