Ensitreffit alttarilla: Emma järkyttyy kyyneliin kun hänen sulhanen paljastuu tosi-tv-tähdeksi: ”Vitsin p*ska fiilis”

MTV:n Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa kymmenen sinkkua astelee alttarille haaveenaan tavata elämänsä rakkaus. Pariskunnat eivät mene ohjelmassa virallisesti naimisiin, vaan sitoutuvat kumppanuuteen.

Maanantain (5.12) jaksossa nähdään draamaa, kun morsiamelle paljastuu, että hänen tuleva sulhasehdokas on tosi-tv-tähti.

Alttarille astelee nimittäin Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Jarkko Virtanen, eli TIS-Jape, 25, joka nähtiin taannoin Temppareissa silloisen tyttöystävänsä Mattun kanssa. Ohjelmassa selvisi, että Jape oli pettänyt Mattua.

Jarkon eteen astelee ravintola-alalla työskentelevä Emma, 25. Nähdessään Emman valkoisessa häämekossaan Jarkko innostuu kehumaan naisen pukua.

– Mä olen ihan tyytyväinen. Sinä olet aikalailla juuri sellainen kuin kuvittelin. Valkoinen tuollainen häämekko, Jarkko selostaa.

Kameroille Jape kehuu Emmaa pirteäksi ja huumorintajuiseksi.

Emma ei kuitenkaan ole innoissaan näkemästään. Hän tunnistaa miehen telkkarista.

– Niin, minulla on valkoinen häämekko, niin se riittää sinulle, Emma vastaa ja naurahtaa.

– Ei helvetti, hän kiroaa.

– Sanos muuta, Jarkko vastaa.

MTV

Alttarilla kaikki sujuu vielä hyvin. Pari lukee toisilleen valat, vaihtaa sormuksia ja antaa toisilleen pusut. Päästyään pois alttarilta Emma sanoo kuitenkin pettyneenä suoran mielipiteen kameroille Jarkosta. Hän myöntää olevansa shokissa.

– Minä olen todella pettynyt. Ehkä jonkinlaisessa shokkitilassa, koska olin ajatellut, että tuonne tulee joku ihan tavallinen tallaaja, Emma itkee.

– Minua ahdistaa tällä hetkellä se, että minun kumppanini on tosi-tv-tähti. On se vähän absurdia, että yhtäkkiä alttarilla oli Tempparit-Jape, hän jatkaa.

Jape on hieman hämmentynyt tilanteesta.

– Kaikki meni alkuun hyvin, mutta sitten tapahtui jotain, Emma sai jonkun vahvan reaktion. Huomasi, ettei Emmalla ole kaikki hyvin.

Emma sanoo rehellisesti, ettei hänestä ja Japesta voi tulla paria.

– En olisi arvannut, että olisin näin pettynyt. Mulla on tietyllä tavalla tietynlainen mielikuva siitä tyypistä ja en tiedä, pystynkö muuttamaan sitä. Mulla on nyt suoraan sanottuna vitsin paska fiilis, Emma itkee läheisilleen.

Jakson lopussa Emma aistii, että myös Jarkko on pettynyt häneen, ja sen mies osittain myöntääkin.

Ensitreffit alttarilla 2.0. maanantaisin MTV Katsomossa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:mtv

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit