Ellen Jokikunnas sairastui vakavasti: ”jalkojen voimat hävisivät ja puutuivat pumpuliksi”

Juontaja Ellen Jokikunnas kertoo tuoreessa Instagram-postauksessaan kärsineensä puolen vuoden ajan kovista selkäkivuista.

-Tutkimuksia, hermolääkkeitä, fysioterapiaa, niskan magneettikuvia ja lepoa.
Kun kipu asettui rintarankaan ja jalkojen voimat hävisivät ja puutuivat pumpuliksi, keksittiin ottaa magneettikuvat myös alempaa selästä, Ellen aloittaa.

Lopulta kivuille löytyi syy, ja juontaja pääsi leikkaukseen.

-Sieltähän sitten löytyi selkäydinkanavasta lukinkalvosta 5.1cm arachnoidea kysta, joka puristi selkäydintä kasaan. Neurokirurgin mukaan niin harvinainen, että sanoi minun olevan uniikki ja lottovoittaja, käänteisesti, hän jatkaa.

Ellen kertoo olevansa onnekas, sillä hänellä on hyvä terveysvakuutus, jonka vuoksi hän pääsi heti leikkaukseen yksityisellä puolella.

-Muussa tapauksessa leikkausjono on tällä hetkellä pari vuotta ja leikkaukseen pääsee pikaisesti vain jos tulee pahat halvausoireet. Leikkauksen jälkeen ensimmäinen huomio kivun ja sekavuuden keskellä oli se, että jalat liikkuvat. Pakahdun onnesta, hän kertoo.

Juontaja sanoo, että hänellä on edessään nyt pitkä lepotauko, jotta keho palautuu ja parantuu operaatiosta.

-Kuukauden päästä olen jo omaan ammattiini työkunnossa ja 2-3kk jälkeen tai syksyllä voi haaveilla rankempien fyysisten ponnisteluiden tekemisestä, puutarhassa kyykkimisestä, tavaroiden kantamisesta ja remonttipuuhista. Lopulta aika pieni hetki pitkässä mittakaavassa. Nyt keskityn psyykkaamaan itseni toimettomuuteen ja työnjohdolliseen rooliin, ja voin kertoa ettei se ole minulle helppoa.

- ILMOITUS -

-Onpahan ainakin hyvin aikaa keskittyä suunnitteluun ja luovaan työhön, enkä ala riuhtoa hommia suinpäin, kuten minulla välillä on tapana, Jokikunnas kirjoittaa.

Päivityksensä lopussa Ellen kiittää hyvää vakuutustaan ja kirurgeja.

Ellen osti miehensä kanssa hiljattain viinitilan Italiasta. Samalla hän laittoi Huvila ja Huussi -ohjelmasta tutun kesämökkinsä myyntiin.

Lue myös: Ellen Jokikunnas osti viinitilan Italiasta! – Katso upeat kuvat

- ILMOITUS -

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]