Ellen Jokikunnas loukkasi varpaansa Thaimaassa: Kohtasi pian veden alla pelottavan näyn! – ”En tiedä houkutteliko veri vai mikä!”

Juontaja Ellen Jokikunnas on viettänyt paratiisinomaista joululomaa Thaimaan kuumuudessa. Ellen on julkaissut Instagram-tilillään upeita lomakuvia.

Tuoreessa somepäivityksessä hän kertoo nähneensä kauniin, mutta hieman pelottavan näyn meressä.

– Olen käynyt muutaman kerran aiemminkin Similansaarilla, mutta eilen kävi ensimmäistä kertaa sellainen juttu, että viereeni uiskenteli upea nuori valkopilkkahai. En ole moista ennen kokenut, Ellen kertaa.

Juontajatähti kertoo, että hai saattoi haistaa hänen vertavuotavan isovarpaansa.

– Vähän aiemmin olin saanut vuotavan haavan isovarpaaseen potkaistuani rannalla jalan koralliin. En tiedä houkutteliko veri vai mikä, mutta hai oli tosi rauhallinen ja herttainen, myös sen jälkeen kun muut vedessäolijat huomasivat sen ja tulivat seuraamaan kaunista otusta läheltä. Haita ei tarttunut kuviin, mutta tässä muita hyväpyrstöisiä vesipetoja, Ellen kirjoittaa.

Jokikunnas on merkinnyt kuvien yhteyteen Similanin saaret, joka on yksi Thaimaan upeimmista saariryhmistä. Juontaja on lomalla kohteessa aviomiehensä Jarin sekä ystäviensä kanssa.

- ILMOITUS -

Katso Ellenin somekuvat alta, oikeassa laidasta olevasta nuolesta klikkaamalla näet lisää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Ellen Jokikunnas (@ellenjokikunnas) jakama julkaisu

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]