Hengenlähtö lähellä! Jerusalemiin matkustanut Elina Tervo joutui sokkitilaan! – Seuraajalta tyly viesti: ”Puolialasti kun on ei ihmekään”

Lähes jokaisessa maailman kolkassa matkustanut mallikaunotar ja Onlyfans-tähti Elina Tervo kertoi tänään tiistaina (25.10.) järkyttäviä uutisia matkaltaan.

Jerusalemissa parhaillaan reissaavalle Ellulle oli käydä huonosti. Nainen kertaa pelottavaa kokemustaan tuoreessa Instagram-julkaisussaan.

– Olen edelleen shokissa. Jouduimme Jerusalemissa väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Olimme siis ajamassa autolla pois Jerusalemista, olimme vasta muutaman korttelin päässä vanhastakaupungista, kun liikenne alkoi ruuhkautua. Ajoimme noin viisitoista vuotiaan teini pojan ohi, kun hän huomasi meidät auton ikkunasta ja alkoi karjua jotain ja seota aivan täysin, Tervo kertoo tapahtumien kulusta Instagram-päivityksessään.

– Jatkoimme hiljaa eteenpäin lipumista kunnes jono pysähtyi. Meni muutama sekunti ja yhtäkkiä kiviä alkoi sinkoilla autoomme joka suunnalta ja takalasi pamahti rikki ja sirpaleet lensivät päällemme ja pitkin autoa. Olin varma, että joku ampuu meitä. Menen shokkiin, kun poikia alkoi olla viisi automme ympärillä ja jättimäisten kivien heittely vain jatkui. He olivat todella agrasiivisia ja äärimmäisen tosissaan. Huusin vain ”aja, muuten me kuollaan tänne”!

Lue myös: Elina Tervo vieraili muslimivaltaisessa maassa – ei kokenut kulttuuria omakseen vaan alastomuus on hänelle vapautta ja hän rakastaa sitä

Elina kertoo, että heidän autonsa tuhoutui täysin hyökkäyksessä.

– Onneksi autojono alkoi liikkua ja pääsimme pakenemaan paikalta. Auto tuhoutui täysin ajokelvottomaksi, mutta onneksi meille auton sisällä ei käynyt mitään ja onneksi kivet eivät osuneet meidän päähän tai lasinsirut lävistäneet ihoamme. Pysähdyimme ensimmäiselle turvalliselle huoltoasemalle, jossa uskalsimme nousta ulos autosta ja näky oli todella kammottava. Pelkääjänpaikan ikkunan vieressä oli valtava lommo ja mietin, että jos se olisi osunut päähäni, niin en olisi tässä kirjoittamassa tätä, Elina kertaa.

Elina kertoo kuulleensa, että vastaavanlaisia terroritekoja tapahtuu Israelissa paljon.

– Hyökkäyksiä on kuulemma tällä hetkellä aika paljon Jerusalemin alueella, koska vaalit on pian. Hyökkäyksissä on kuollut ja loukkaantunut vakavasti ihmisiä, joten olemme todella onnekkaita, että olemme yhtenä kappaleena. Ter**orismin uhka on täällä aina olemassa ja sen kokeminen oli todella todella pelottavaa. He ovat tosissaan eivätkä pelkää tappaa, se on heidän päämäärä.

– On järkyttävää minkälaisessa maailmassa elämme. Ja kuinka aivopestyjä nuoret jo ovat. Tuon ikäisten lasten ei pitäisi miettiä hyökkäämistä tai väkivaltaa, saatika tappamista. Tai edes kyetä moiseen.

Lue myös: Oho! Elina Tervo poseeraa alasti kallionkielekkeellä – Kuva!

Hurjasta kokemuksesta huolimatta Tervo kertoo, että aikoo jatkossakin vierailla kyseisessä maassa. Elina ei halua antaa pelolle valtaa.

– Vaikka olen edelleen shokissa ja todella pelkäsin eilen henkeni puolesta. En anna ter**orismin voittaa. Pitää muistaa, että tämä on monelle arkipäivää ja itselleni tämä oli ensimmäinen kerta. Toivottavasti viimeinen. Rakastakaa enemmän, vihatkaa vähemmän, hän päättää päivityksensä.

Tervo jakoi Instagram-julkaisussaan myös videon henkilöauton saamista vaurioista. Katso video klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

Mikäli upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Elina Tervo (@elinatervo) jakama julkaisu

Elinan päivitys on herättänyt paljon keskustelua ja huolta. Jotkut myös kertovat joutuneensa vastaavanlaiseen tilanteeseen Jerusalemissa.

– Onneksi olet kunnossa ja turvassa. Tämä nykymaailman meno on liian kamalaa, etenkin, kun nuoret ovat juuri aivopestyjä, kommentoi povipommi Marika Fingerroos.

– Vähän samanlaisessa tilanteessa mullakin kokemus, toteaa eräs seuraaja.

– Onneksi oot kunnosssa ❤️ hui kamala, kauhistelee toinen.

Elina on saanut päivitykseensä myös törkyä.

– Puolialasti kun on ei ihmekään…eräs seuraaja toteaa tylysti.

Elina ajautui kyseisen somekäyttäjän kanssa sanaharkkaan.

– En mä kyllä puolialasti ole ollut, eikä nämä hyökkääjät todellakaan nähnyt mitä mulla tai meillä oli päällä. Että voit pitää sovinisti komenttia ihan itsellesi. Idiot, Elina vastaa.

– Kyllähän kun kattoo noita sun kuvias, seuraaja nauraa takaisin.

– Ja nää mun kuvat liittyy mihin? Mä en oikein ymmärrä et mikä sua naurattaa tässä? Sun omat sekstistiset sovinisti kommentit vai? Tervo lataa.

– Ei kannata mennä sinne jos ei tajuu maan tapoja…seuraaja jatkaa.

– Missä kohtaa mä en ole tajunnut maan tapoja? Tai mitään nää tavat sun mielestä on? Jos haluat täällä mun sivuilla olla niin lopeta sovinistiset puheet ja keskity faktoihin. Älä sun typeriin oletuksiin minusta, Elina kirjoittaa takaisin.

Elina kertoo kommenttiosiossa hakeutuvansa myös terapiaan tapauksen johdosta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Elina Tervo (@elinatervo) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Elina Tervo (@elinatervo) jakama julkaisu

Elina Tervo potkittiin ulos Lidlistä! – Syy: liian paljastava vaatetus!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit