Seiska: Elina Kanerva julkaisi pysäyttävän viestin edesmenneelle puolisolleen Ilkalle: ”Mulla on ikävä sua joka ikinen päivä”

Leskeksi viime keväällä jäänyt Elina Kanerva julkaisi koskettavan päivityksen yksityisellä Instagram-tilillään. Julkaisussa Elina muistelee kauniisti edesmennyttä puolisoaan, kansanedustaja Ilkka Kanervaa, asiasta uutisoi Seiska.

Lue myös: Ilkka Kanervan Elina-leski muistelee miestään koskettavassa päivityksessä: ”Tiedän et sulla nyt hyvä olla”

Ilkan kuolemasta tuli kuluneeksi tänään perjantaina (14.10) puoli vuotta. Elina julkaissut päivityksen yhteydessä sometililleen vuonna 2019 otetun hääkuvan, jossa hääpari suutelee.

– Hei rakas. Tänään tulee puoli vuotta siitä kun lähdit luotani, hetkeksi, koska uskon vahvasti että vielä me kohtaamme, Elina kirjoittaa.

– Olen myös uskaltautunut tekemään asioita, joita aiemmin jännitin kovastikin. Varmasti kannustaisit minua ja olisit hyvillään että olen tarttunut uusiin haasteisiin, Elina jatkaa.

Lue myös: IS: Leskeksi jäänyt Elina Kanerva kertoo suuresta elämänmuutoksestaan: ”Välillä on hyviä, välillä huonoja päiviä”

Viestistä paistaa läpi syvä kaipuu.

– Mulla on ikävä sua joka ikinen päivä mutta uskon että sulla on kaikki hyvin siellä jossakin, ja se lohduttaa. Sain sulta tärkeitä oppeja elämään ja kannan niitä nyt mukanani, rakkaudella. Voi hyvin rakas, olet aina sydämessäni, Elina kirjoittaa.

Elina otti taannoin tatuoinnin muistoksi Ilkasta.

Vakavasti sairastunut Ilkka Kanerva jäi pitkälle sairauslomalle eduskunnasta, kunnes hän menehtyi viime huhtikuussa 74-vuotiaana.

Wikimedia Commons

Lue myös: Seiska: Kohukansanedustaja Ilkka Kanerva vokotteli helsinkiläisnaista flirttiviesteillä!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit