Eevi Teittisen vauva joutuu operaatioon! – On kärsinyt pitkään terveysongelmista: ”Mun lapsi ole saanut olla oma itsensä”

Hyvinvointivalmentaja Eevi Teittisen ja ex-vapaaottelija Teemu Packalénin esikoistytär syntyi keskosena 1. marraskuuta. Vauvan laskettu aika oli vasta joulukuussa.

Eevi on kertonut aiemmin julkisuudessa miten vaikeaa ja raskasta arki on ollut keskosvauvan kanssa.

Lue lisää: Keskosen synnyttänyt Eevi Teittinen julkaisi avoimen tilityksen: ”Vauva-arki on ollut tähän asti kaikkea muuta mitä kuvitteli”!

Nyt Eevi kertoo Instagramissa, että reilun vuoden ikäinen Ellen-tytär on sairastellut syyskuusta lähtien. Vauva on syönyt jo pitkään antibiootteja korvatulehdusten vuoksi.

Kuukausia kestäneellä lääkkeiden käytöllä on haittavaikutuksensa.

– Kyse ei ole koskaan ”vain korvatulehduksesta”, sillä se on vaikuttanut negatiivisesti suoliston mikrobistoon ja saanut myös aikaan alentuneen vastustuskyvyn. Terveydellisten seikkojen lisäksi oon ollut tosi huolissani siitä, ettei mun lapsi ole saanut olla oma itsensä niin pitkään aikaan. Iloinen, naurava, määrätietoinen ja kaikkia rakastava tulipippurini, Eevi kertoo.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Eevi Teittinen (@eeviteittinen) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy, katso kuva täällä.

Lapselle on päädytty tekemään korvien putkitus.

– Onneksi tähän tulee nyt loppu! Eevi toteaa huojentuneena.

Teittinen kertoo viime vuoden olleen perheelle raskas, mutta samaan aikaan Eevi on toiveikas että vuosi 2023 toisi helpotusta.

– Vuosi repi paitsi meitä yksilöinä, myös perheenä. Sen kivut ja haavat on toki paikattu, mutta niiden parantuminen ottaa nyt aikaa. Toisaalta ollaan koettu viime vuonna yhdessä tosi paljon, joka on myös yhdistänyt ja lujittanut. Kaikessa on aina kaksi puolta, myös perhe-elämässä.

Jos upotus ei näy, katso kuva täällä.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit