Diili-Inka latasi suorat sanat Instagramissa liittyen ympärillä velloviin huhuihin: ”Jokaisella on oikeus itsensä munaamiseen”

Suosikkireality Diilin finaalinelikkoon asti selvinnyt toimitusjohtaja Inka Isotalo, 36, paljasti äskettäin omalla Instagram-tilillään, ettei hän ole ollenkaan somettaja tyyppiä.

– Ohjelmaan mennään omana itsenään ja pyrin sellaisena myös tulemaan sieltä ulos. Maailma selviää ilman tietoa mitä söin aamupalaksi, ketä tapasin päivän aikana, tai jaksoinko urheilla ja kuinka paljon. Kamala ajatus myös, että joku näkisi koko ajan missä olen, en halua liikkua huomioviiri selässä.

Inka kertoo, että ateriat, matkat ja hotelliyöpymiset voivat oikeasti tapahtua, vaikka niitä ei somessa näytettäisikään.

– 6 vuotta Monacossa ja Ranskassa asumista sekä 7 vuotta matkalaukkuelämää sisältää paljon sellaista, mitä ei uskoisi edes näkemällä. En aio edes aloittaa, hän paljastaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Inka Isotalo (@inkamerijulia) jakama julkaisu

Isotalo ei myöskään koe tarpeelliseksi päivittää tietoja perheestään tai työstään. Isotaloisäksi kokee myös tarpeettomaksi lähteä oikomaan hänestä netissä liikkuvia huhuja.

– En koe tärkeäksi oikoa huhuja tai keskustelupalstojen huuteluja, koska jokaisella on oikeus mielikuvitukseen, mielipiteisiin ja itsensä munaamiseen. Kaikin mokomin, Isotalo lataa.

– Vihaan epäaitoutta, kuvankäsittelyä ja kulisseja, joten asiat tulee postattua sellaisena kuin ne ovat. En tee niillä taidetta, elantoa tai ole tilivelvollinen kenellekään.

– Summa summarum… Täältä tulee mitä tulee, silloin kun tulee, kiva kun olette siellä, Inka päättää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Inka Isotalo (@inkamerijulia) jakama julkaisu

- ILMOITUS -

Inkan mies on ratamoottoripyöräilijä Mika Kallio, 38. Pariskunnalla on yhteinen tytär.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Inka Isotalo (@inkamerijulia) jakama julkaisu

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]