Diili-finalisti Sointu Borg poseeraa harvinaisessa yhteiskuvassa räppärimiehensä kanssa – ”Tätä piirrettä arvostan ehkä eniten ikinä⁣”

Diili-ohjelman fiinaaliin asti selviytynyt bisnes-povipommi Sointu Borg ylistää räppärimiestään Instagram-yhteiskuvan yhteydessä.

Sointu ja räppäri Tomi Solonen ovat olleet yhdessä neljä vuotta. Sointu avautuu tuoreessa julkaisussaan kumppanin tuen ja kannustuksen tärkeydestä.

– Kuvassa komeilee avomieheni Tomi. Ollaan oltu yhdessä abouttiarallaa neljä vuotta ja haluttaisiin siihen vielä 400 vuotta päälle, Sointu aloittaa.

Sointu alkaa luetella kehuja, joita Tomi antaa hänelle. Näihin lukeutuu muun muassa  ”Sä riität”, ”Hyvä rakas” ja ”Oon ylpeä susta” -tsemppiviestit.

– Paljon kun oon saarnannut somen puolella tästä ”luvasta loistaa”, niin muistakaa, että se kumppanin (tai lähipiirin) usko ja tsemppi on monesti se tärkein tukipilari kaikessa tekemisessä. Voi kun olisin tajunnut tämän jo nuorena plikkana!⁣

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sointu Borg (@sointuorvokki) jakama julkaisu

Borg muistuttaa tuen ja kehujen tärkeydestä suhteessa.

– Jos parempi puoliskosi kertoo jostain haaveestaan tai ambitiostaan, niin tue ja kehu. Älä ikinä naura, vähättele tai lyttää, Sointu muistuttaa.

– Nostakaa toisianne ylöspäin. Maailma on täynnä lyttääjiä sekä kriitikkoja ja monen ihmisen pahin kriitikko asuu valmiiksi siellä omien korvien välissä (hep!). Sen takia pahin kriitikko ei saisi olla se ihminen siellä kotona. Totta kai se eläminen on ajoittain kädenvääntöäkin jokaisessa parisuhteessa aina välillä, mutta silti.⁣

Sointu paljastaa soittaneensa miehelleen Diilin kuvauksista pariin otteeseen, itkun ja väsymyksen ottaessa vallan.⁣

– Tomille soitin Diilissä pari kertaa, kun tuli itku väsymyksen sekä turhautumisen takia ja vastaus oli, että ”nyt sä näytät, mistä sut on tehty”.

– Tätä piirrettä arvostan ehkä eniten ikinä, Sointu jatkaa.

Soinnun mielestä jokainen ansaitsee rakastavan kumppanin, joka kannustaa toista virheistä huolimatta ja auttaa kehittymään ihmisenä.

– Sinäkin siellä ansaitset kumppanin, joka rakastaa sinua virheinesi ja kannustaa kasvamaan ja kehittymään ihmisenä. Jos se toinen puolisko jatkuvasti aliarvioi, naljailee, vittuilee ja vetää sua alaspäin, niin suosittelen laittamaan vaihtoon! Elämä on lyhyt. Älä ikinä jää toksisiin ihmissuhteisiin velvollisuuden tunteen takia, Sointu päättää.

Sointu, Kuva: Saku Tianen

DIILI FINAALI

Diilin finaalissa toisiaan vastaan kilpailevat Sointu ja Petri. Voittaja saa paikan Jaajo Linnonmaan yritysryppään kehitysjohtajana.

Diilin finaalijakso nähdään maanantaina 26.4. kello 21 Nelosella ja Ruudussa.

Kuva: Nelonen

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit