Dannyn ex-rakas Jasmin Mäntylä ei aio osallistua musiikkineuvoksen synttärijuhliin – Lataa suorat sanat somessa: ”Olin mielestäsi täysin väärässä kaikessa”

Takavuosien kohujulkkis Jasmin Mäntylä, 40, ei aio osallistua Ilkka ”Danny” Lipsasen 80-vuotissyntymäpäiväjuhliin. Kaksikolla on takanaan rakkaussuhde, joita monet suomalaiset ei välttämättä muista.

Ex-pari seurusteli 2000-luvun alussa. Jasmin oli tuolloin 19-vuotias ja Danny 59-vuotias.

Danny oli tuohon aikaan vielä naimissa Liisa Lipsasen kanssa. Danny ja Liisa ilmoittivat eroavansa vuonna 2005 yli 30 avioliittovuoden jälkeen.

Mäntylä oli saanut kutsun Dannyn juhliin, mutta kohumalli teki Facebook-tilillään hyvin selväksi, ettei häntä tulla näkemään iskelmäneuvoksen syntymäpäiväjuhlissa, jotka järjestetään helsinkiläisessä yökerhossa huomenna torstaina 22. syyskuuta.

Jasmin jakoi sometilillään kuvakaappauksen saamastaan synttärikutsusta, jonka hän on saanut Dannyltä. Kuvan yhteyteen Jasmin oli lisännyt tekstin, jossa hän kirjoittaa seuraavasti:

– Hienoa, paitsi että ei. Olin mielestäsi täysin väärässä kaikesta, mistä puhuin aiemmin, niin EI KIITOS. Anna vaan olla tai antakaa vaan olla, Jasmin kirjoittaa.

Päivityksestä ei jää ainakaan epäselväksi se, että ex-pariskunnan välit eivät ole parhaimmasta päästä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön DANNY ”ISO D” (@dannyisod) jakama julkaisu

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]