Dannyn, 80, seuraneito Helmi Loukasmäki, 21, shoppaili tiukoissa nahkapöksyissä – Seiska julkaisi kuvan!

Seiska-lehti uutisoi, että Espoon Isossa Omenassa hieraistiin silmiä, kun iskelmäneuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen, 80, suojatti ja seuraneito Helmi Loukasmäki, 21, kävi kauppakeskuksessa ostoksilla.

– Helmi oli laittanut kiharat kuntoon ja pukeutunut viimeisen päälle, vaikka kyseessä oli arkinen kauppareissu. Hän näytti esimerkkiä siitä, miten tavallisella kauppareissullakin voi olla huoliteltu kiireestä kantapään, kanssashoppailijat juorusivat Seiskalle.

Olikohan blondikaunotar hakemassa isännälleen Iso D:lle murkinaa?

Voit nähdä kuvan nahkapöksyissä shoppailevasta Helmistä Seiskan sivuilta.

Helmi muutti Dannyn Rauman tiluksille kesällä 2020. Tästä saakka kaksikko ovat olleet tiiviisti yhdessä, kuin paita ja peppu.

Dannyn siipien suojassa oleva Helmi julkaisi taannoin myös debyyttisinglensä, joka on uudelleenversiointi Taiskan Moi moi vaan -kappaleesta.

”Kohujutut turhauttaa”

Helmi vastaili hiljattain Instagramissa seuraajien esittämiin kysymyksiin. Kaunottarelta kysyttiin muun muassa, että miten hän on jaksanut mediasirkuksen keskellä.

– Yllättävän hyvin! Välillä ihmettelen itsekin, miten jaksan, mutta olen oppinut asennoitumaan tietynlaisiin kohujuttuihin, enkä niinkään välitä niistä. Tottakai ne turhauttaa, mutta pääasia, että itse tiedän mitä teen ja mikä on mulle hyvä. Mulla on myös tosi hyvä tukiverkosto, Helmi vastasi sydämen kera.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit