Tältä näyttää iskelmälegenda Dannyn ”mysteeriblondi” – Seiska julkaisi kuvat!

Kuva: Danny, Instagram

Seiskan lukija kertoi lehdelle viime viikolla nähneensä musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen, 77, Raumalla mysteriblondin kanssa.

Dannyn käytös hämmensi.

Silminnäkijä kertoo nähneensä laulajan Rauman linja-autoasemalla. Danny oli kertoman mukaan hakemassa asemalta ”huomattavan hyvännäköistä” mysteeriblondia. Nainen ei kuitenkaan ollut Dannyn tyttöystävä Erika Vikman, 27.

Tilanne muuttui koomiseksi siinä vaiheessa, kun Danny oli jo nousemassa autosta auttaakseen naista matkalaukun kanssa, mutta samalla hän huomasi silminnäkijän kuvaavan tilannetta puhelimellaan. Herrasmiehenä tunnettu iskelmätähti jäi piilottelemaan autoonsa, eikä noussutkaan ulos autosta auttamaan mysteerinaista suuren matkalaukun kanssa. Blondi sai laittaa laukkunsa itse Mersun takaluukkuun.

– Mielestäni se oli hyvin erikoista, koska siitä tuli salailumainen fiilis. Jos kyseessä olisi ollut vaikkapa joku Iso D:n tuttu, niin miksi hänen piti näin piilotella? lukija ihmetteli Seiskalle.

Seiska on nyt julkaissut nettisivuillaan silminnäkijän ottamat kuvat tilanteesta. Dannyn kerrottiin kurvaavaan kovalla kiireellä paikalta heti renkaat ulvoen, kun näyttävä mysteeriblondi oli autossa.

– Hän teki näyttävän U-käännöksen sulkuviivan päältä ja häipyi horisonttiin renkaat ulvoen. Kovasti näytti olevan kiire jonnekin, kenties kesäpaikalleen.

– Sen ehdin kuitenkin nähdä, että tämä kaunotar vaikutti olevan hyvinkin tyytyväinen Dannyn tullessa hakemaan häntä. Jäin myös miettimään sitä isoa matkalaukkua… Kyse ei selvästikään ollut mistään pikavisiitistä Dannyn luo.

Todistaja kertoo että hän on varma että nainen ei ollut Erika Vikman.

– Kyytiin astunut nainen oli iältään ehkä kolmekymppinen, eikä kasvoiltaan yhtään Erikan näköinen, raumalaistodistaja painottaa Seiskalle.

Seiska on nyt julkaissut lukijan kuvat tilanteesta. Katso täältä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DANNY ”ISO D” (@dannyisod) on

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit