Seiska: Danny kehuu vuolaasti 19-vuotiasta Helmi-avustajaansa: ”fiksu, ihana, viisas ja viehättävä”

Iskelmälegenda Ilkka ”Danny” Lipsanen, 77, palkkasi itselleen kesäksi avustajan, johon valikoitui kaunis 19-vuotias Helmi Loukasmäki. Helmin pesti kesäavustaja on nyt tulossa päätökseensä.

Seiskan mukaan musaneuvos laittaa Rauman huvilansa talviteloille ja alkaa hiljalleen palata takaisin toiseen kotiinsa Kirkkonummelle.

– Helmikin palaa sitten kotipaikkakunnalleen Pohjanmaalle. Olen jo tosin tiedustellut hänen halukkuuttaan palata tänne myös ensi kesänä. Mutta siitä ei vielä tiedä, kun on opiskelukuviot sun muut selvittämättä, Danny kertoo lehdelle.

– Toivon kyllä, että tämä ihmissuhde ja ystävyytemme kestäisi. Minulla on sellainen vika, että kiinnyn niin helposti ihmisiin. Edellinen sihteerini oli leivissäni yli 50 vuotta! Eihän sitä tiedä, vaikka Helmin elämä kulkisi vielä pääkaupunkiseudulle päin…

Lue myös: Katso kuva: Iskelmäjumala Danny, 77, kyyditsee Helmiä veneellä!

Kauniita sanoja

Herrasmiehenä tunnettu Danny kuvaili Helmiä Seiskan toimittajalle termeillä ”fiksu”, ”ihana”, ”viisas” ja ”viehättävä”.

– Lisäksi hän on vaatimaton, vetäytyvä ja taitava kanssaihminen. Mikäs sen hienompaa, Danny huokaa ihastuksesta.

Helmilläkin pelkkää hyvää sanottavaa esimiehestään.

– Danny on hyvä ihminen kaikille, niin sydämellinen ja mukava. Olemme kyllä tulleet tosi hyvin toimeen. Ei hänestä huonoa sanottavaa olekaan, Helmi kertoo Seiskalle.

Helmi Loukasmäestä uusi laulajakaunotar?

Danny paljasti lehdelle myös, että hän on järkännyt studiosession vanhan luottomiehensä Petri Kokon Lahden levystudiolla. Iso D:tä kiinnostaa millaisia musiikillisia kykyjä nuoressa naisessa piilee.

– Helmi on ollut koko elämänsä musiikin kanssa tekemisissä. Hän soittaa neljää soitinta: hanuria, pianoa, viulua ja kitaraa. Lisäksi Helmi laulaa, on laulanut myös kuorossa. On erittäin mielenkiintoista nähdä, mitä Helmi ja Pete saavat yhdessä aikaan.

– Olen välillä pohtinut, että tämähän olisi aivan täydellinen aloitus artistiuralle. Mitään sellaista ei siis ole suunniteltu, vaan Helmi on saapunut mökilleni täysin tavallisena yksityishenkilönä, mutta onhan tämä kiinnostus häntä kohtaan ollut uskomatonta, Danny veistelee.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Helmi Loukasmäki (@helmiloukasmaki) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Helmi Loukasmäki (@helmiloukasmaki) jakama julkaisu

Lue myös: Iskelmätähti Danny, 77, ja hänen 19-vuotias avustajansa Helmi antoivat Seiskalle yhteishaastattelun: ”Tarjosi palveluksiaan hyvään aikaan”


Lähde: Seiska

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit