IL: Danny paljasti millaiset välit hänellä on Helmin kanssa nykyään: ”Hän elää omaa elämäänsä”

Iskelmälaulaja Ilkka ”Danny” Lipsanen, 79, palkkasi viime vuonna avustajakseen kauniin ja nuoren Helmi Loukasmäen, 20. Sittemmin työsuhteesta muodostui lähempi ystävyys, ja kaksikko viihtyi Dannyn luon niin Raumalla kuin Kirkkonummellakin.

Nyt työsuhde on päättynyt, ja Danny kertoi Iltalehdelle, että kaksikko jatkaa eteenpäin ystävinä.

– Hän on hyvä ystäväni. Ei kannata viitata mihinkään parisuhdeajatteluun, sillä sellaisesta ei ole kysymys vaan ystävyydestä. Hän elää omaa elämäänsä kuten pitää, kehittää omia ideoitaan ja koulutustaan, Danny kertoi Iltalehdelle tulevan levynsä julkaisutilaisuudessa Helsingin Tamminiemessä.

Perjantaina Iso D:ltä ilmestyy uusi albumi Kunnioittaen, Danny. Levyltä löytyy biisi, joka on tehty Dannyn ex-rakkaalle Erika Vikmanille. Kappaleen nimi on Laululintunen.

– Erika ei ole koskaan tehnyt mulle mitään pahaa, päinvastoin hyvää. Hän ja minä olemme päässeet yhdessä hyviin tuloksiin hänen kohdallaan. Hän on Suomen ykkönen ja iloitsemme siitä kovasti. On hienoa, että jälleen kerran D-tuotannon kautta syntyi hieno uusi taiteilija Suomeen, Danny kertoo IL:lle.

Lue myös: Hajurakoa Dannyyn ottanut Helmi Loukasmäki viettelee upeissa kuvissa luonnon keskellä!

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit