Seiska: Danny lähtee syksyllä 80-vuotisjuhlakiertueelle – mukana myös Erika Vikman!

Iskelmäneuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, 79, on lähdössä syksyllä massiiviselle synttärikiertueelle, asiasta uutisoi Seiska.

Kiertuetta esitellään parhaillaan tiedotustilaisuudessa musiikkimuseo Famessa Helsingissä.

Seiskan mukaan Kunniakierroksella -niminen 80-vuotisjuhlakiertue käynnistyy Dannyn 80-vuotissyntymäpäivänä, eli 24. syyskuuta. Kiertue huipentuu päätöskonserttiin Helsingin jäähallissa.

Juhlakiertue vierailee yli 30 paikkakunnalla, ja sen järjestävät Kari Tapion poika Joona Jalkanen ja tapahtumajärjestäjä Kalle Keskinen.

– Edellisellä kiertueellani monet ihmiset tulivat juttelemaan kanssani ja kiittämään minua musiikistani ja luomastani show-perinteestä. Samalla sain toiveita pitää vielä joskus sellaisen konsertin, joka keskittyisi pääasiassa omiin hitteihini vuosikymmenten varrelta – siis lauluihin, jotka ovat jääneet suomalaiseen sielunmaisemaan. Juhlakiertueella näin tuleekin tapahtumaan ja luvassa ovat yleisön pyynnöstä kaikkien aikojen suurimmat hittini, Danny kertoi tiedotteessa.

Seiskan mukaan lavalla nousee myös laulaja Erika Vikman. Danny ja Erika erosivat syksyllä 2020, mutta ex-pariskunnan välit näyttävät lämmenneen uudelleen viime aikoina.

Erika Vikman julkaisi yhteiskuvan rakkaansa Ilkka ”Danny” Lipsasen kanssa – Julkaisuun sataa kommentteja hämmentyneiltä: ”Missä on Helmi?”

Helmi Loukasmäki poseeraa näyttävänä: ”Elä enemmän ja murehdi vähemmän”

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit