Cristal Snow on ollut 19 vuotta sinkkuna – päättää nyt antaa romanssille mahdollisuuden: ”Aion mennä baareihin…”

Telkkarista tuttu juontaja ja mediapersoona Cristal Snow paljastaa sosiaalisessa mediassa, ettei ole seurustellut 19 vuoteen.

– Mä olen ollut sinkku 19 vuotta. Luit oikein! Mä olin nuorena ihan suosittu. Mulla oli aina poikaystävä. Joskus kaksikin. Vaihdot tapahtu läpsyjen kanssa. Olin sellainen good time guy. Kaikki tykkäs mutta kyllästyin kai liian nopeaa. Aina luulin, että sitä voisi olla parempaakin tarjolla. Olin kerran vartin verran kihloissakin, Cristal Snow kirjoittaa.

– Nyt mä olen ollut 19 vuotta itsenäinen ihminen, rakentanut uraani ja elän hyvin itsenäistä, onnellista elämää. Olen vuosi vuodelta sulkeutunut enemmän ja enemmän parisuhteen mahdollisuutta pois elämästäni. Mutta olen tullut siihen pisteeseen, että alan olemaan se ainut sinkku juhlissa. Kaikilla on joku tai jonkinlainen säätö tai sopimus toisen ihmisen kanssa. Mulla ei ole. Se alkaa tympimään, hän jatkaa.

Cristal sanoo, että pitkä sinkkuelämä kumpuaa osittain siitä, että hän on tottunut olemaan yksin, sekä myös toisaalta peloista.

– Pelkään, että sattuu koska sitä on kyllä tapahtunut. Mua on satutettu ja mä olen satuttanut ihmisiä. Ihmissuhteet on vaikeita. Yksinäisyys on helppoa.

Nyt Cristal on kuitenkin päättänyt, että tänä vuonna on muutoksen aika.

– Katson vuotta 2023 uusin ruusun väristen lasien läpi ja tänä kesänä aion rohkeistua: sanoa kyllä kun joku pyytää treffeille. Ja yritän rohkaistua ja pyytää miehiä treffeille. Aion mennä baareihin ja flirttailla ja tanssia ja antaa romanssille mahdollisuuden. Tää on se kesä. Olenko valmis? Noh en vittu todellakaan… mutta ei kun pelkoja kohti, Cristal kertoo.

Radiojuontaja Esko Eerikäinen on kommentoinut Cristalin julkaisua hauskasti.

– Sä et o edes kosinut…Esko toteaa.

– ESKO!!! NYT!!! Mä oon odottanut sua 15 vuotta. Ny riittäää!! Cristal on vastannut takaisin.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit