Clarissa Hedman julkaisi karun kuvan: makaa suihkun lattialla alasti! – ”Oon teinistä saakka kärsinyt…”

Diili-voittaja Clarissa Hedman paljasti karun totuuden arjestaan somessa.

Clarissa kertoo tuoreessa Instagram-tarinapäivityksessään kärsivänsä lamaannuttavista vatsakrampeista ja refluksitaudista. Kaunotar julkaisi kuvan, jossa hän makaa alasti suihkunsa lattialla jalat pystyssä.

– Totuus, miltä mun arki välillä näyttää… Makaan palaverien välissä suihkun lattialla lämmin vesi pallean päällä, Clarissa kertoo.

Kaunotar on kärsinyt vaivasta jo nuoruudesta lähtien.

– Oon teinistä saakka kärsinyt lamaannuttavista vatsakrampeista, jotka mm. vei mut sairaalaan mun 18-vuotissynttäreiltä. Mulla on refluksitauti, mistä ne mitä luultavammin johtuu ja kun on paljon stressiä niin oireet tietysti pahenee.

Refluksitaudissa mahan hapot nousevat ruokatorveen.

– Oon joskus selvinnyt jopa vuoden ilman oireita, mutta nyt ne on taas takaisin.

– Näihin oli joskus lääke nimeltä Litalgin, mutta se lopetettiin kun jotain tutkimusta että voi vaikuttaa valkosolujen määrään tjms. Eikä korvaavaa lääkettä ole, niin ainut apu on makaa suihkun lattialla lämpimän veden alla…, Clarissa tuskailee.

- ILMOITUS -

Seuraavassa tarinassa Clarisssa sai kuitenkin tietää seuraajiltaan, että Litalginiä on edelleen saatavilla lyhytaikaiseen käyttöön.

– Tää pelasti mun päivän ja viikon ja tulevat kiireiset kuukaudet! Tieto siitä, että kipuihin on nopea helpotus eikä tarvii pelätä milloin taas alkaa ja kauan seuraavalla kerralla krampit kestää, Clarissa iloitsi.

Clarissa on legendaarisen tenniskoutsi Jari Hedmanin tytär.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]