Chisun isä menehtyi – koskettava julkaisu kaipuusta ja menetyksestä

Chisu kertoi surullisia uutisia Instagramissa. Hän menetti isänsä. Kaipuu on suuri ja Chisun lisäksi isää jäävät kaipaamaan Chisun veljet ja isän elämänkumppani sekä tietysti kaikki läheiset.

– Rakkaat 💔 Mun sekä neljän veljeni isä menehtyi eilen illalla. Meidän lisäksi häntä jäi kaipaamaan hänen elämänkumppaninsa perheineen, lastenlapset, sukulaiset ja monet ystävät. Hän oli monelle inspiraatio ja hänen luovuutensa yritysmaailmassa sekä pelisilmänsä HIFK:n jalkapalloseurassa ensin pelaajana sekä myöhemmin kunniapuheenjohtajana oli niin sanotusti NEXT LEVEL.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön CHISU (@chisuofficial) jakama julkaisu

Chisu kertoo kauniita muistoja isästään:

– Isänä hän oli suorastaan seikkailu. Hän kertoi ihmeellisiä tarinoita Raikuli-Villestä, Etelälaaksojen prinssistä (joka paljastui mulle joskus myöhemmin, et hän oli orava? Lievä pettymys), antoi tuttipullosta Coca-Colaa, ja osti meille ihan liikaa jäätelöä, opetti hakkaamaan saunapuita jo pienenä ja tekemään takkaan tulen. ”Tulta ei pidä pelätä, sitä pitää kunnioittaa” sanoi hän.

Chisu oli esiintynyt vielä menetyksen koettuaan, koska ei halunnut perua keikkaansa.

– Tänään oli toki vaikea nousta lavalle ja haluan lausua ison kiitoksen kaikille teille yleisössä oleille sekä meidän show-crewille ja mun rakkaille tänään tuesta keikalla ja kaikessa ❤️ En halunnut perua, koska tiedän et Pappe/Gary/Faija ois ollu et ”Chisu, älä stressaa – sit ku mä kuolen ni pidätte ISOT juhlat”. Ja tänään me pidettiin. Omistin ja omistan tän illan keikan isälle – tietenkin

– Keikan videoissa totean – kuolema on osa elämää ja sen sykliä. Isäni on kuvannut lapsuuspätkät, joita musta videoissa nähdään – en usko että sekään oli sattumaa.

Lopuksi Chisu kiitti vielä isästään:

– Kiitos rakas ❤️ En unohda sua koskaan.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit