Big Brother Suomi ohjelma palaa ruutuun toukokuussa julkkisasukkailla – Ohjelman juontajat paljastettiin!

Nelonen paljasti tänään keskiviikkona (31.3) toukokuussa starttaavan Big Brother Suomi -ohjelman juontajat.

Lähetyksiä juontaa tälläkin kertaa vanha tuttu BB-juontaja Kimmo Vehviläinen. Lisäksi BB-juontopestin aloittavat myös Anni Hautala ja Tinni Wikström.

Sunnuntaina 2.5. alkavalla kaudella moni asia isoveljen talossa on toisin. Taloon muuttaa joukko julkisuudesta tunnettuja asukkaita, ja lisäksi kolme viikkoa kestävällä kaudella pudotuksia nähdään useita kertoja viikossa. Tulevien julkkisasukkaiden henkilöllisyyksistä on ehditty esittää jo paljon arvailuja ja spekulaatiota, mutta varmuudella heidät julkistetaan vasta taloon astellessa.”, Nelonen kertoo tiedotteessa.

Anni Hautalan luotsaamia häätölähetyksiä nähdään neljästi viikossa: tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Annin rinnalla häätölähetysten toisena juontajana nähdään Tinni Wikström. Lisäksi erikoisasiantuntijan roolissa tapahtumia analysoi Kim Sainio.

Kimmo Vehviläinen puolestaan juontaa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin nähtäviä suoria päivittäislähetyksiä.

Uusi julkkiskausi starttaa jo 2. toukokuuta klo 21, jolloin myös kaikki julkkikset astelevat uudistuneeseen BB-taloon.

Uudella Big Brother Suomi -kaudella myös seinät vaihtuvat uusiin. Jossain päin pääkaupunkiseutua uuden BB-talon ympärille onkin parhaillaan rakentumassa täysin uudenlainen BB-universumi, joka tarjoaa Isoveljelle kaiken, mitä se tarvitsee näyttävän ja jännittävän ohjelman tekemiseen.”, tiedotteessa kerrotaan.

Seiska tiesi aiemmin kertoa, että asukkaiden joukossa nähdään kohurokkari Archie Cruz, kohukolumnisti Sanna Ukkola ja Kauniita ja rohkeat sarjan Ridge Forrester, eli näyttelijä Ronn Moss! Melkoinen viihdepläjäys tuloillaan siis.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit