Big Brotherin asukashaku käynnistyi jälleen – Sääntöihin tulossa mullistava muutos!

Isoveli valvoo taas syssymmällä!

Nelosen suosittu realitysarja Big Brother Suomi palaa televisioon ensi syksynä. Kanava tiedotti tänään (10.3) että tulevan tuotantokauden asukashaku on nyt käynnistynyt.

Tiedotteen mukaan aiemmista kausista poiketen uudella BB-kaudella pelaaminen, spekuloiminen ja taktikointi on sallittua. Aiemmilla kausilla tämä on ollut ankarasti kielletty.

– Tulevalla kaudella moni asia on talossa käännetty päälaelleen. Suurimpana uudistuksena Isoveli aikoo sallia taktikoinnin. Perinteisesti Isoveljen valvovan silmän alla kaikenlainen vehkeily ja muun muassa nimeämisistä puhuminen on ollut ankarasti kiellettyä. Tulevalla kaudella 12 viikon pudotuspeliä ei voi voittaa ilman taitavaa pelisilmää, tiedotteessa kerrotaan.

Tiedotteen mukaan BB-taloon etsitään rohkeita ja värikkäitä persoonia eri ikäluokista, ammateista ja kulttuuritaustoista.

– Tällä kaudella on oleellista, että asukkaat ovat tarvittaessa valmiita myös pelaamaan. Isoveli nimittäin saattaa jopa palkita asukkaita hyvästä taktikoinnista, eikä tulevaa kautta voi voittaa ilman taitavia peliliikkeitä. Keskiössä on kuitenkin edelleen tavoite tuoda yhteen joukko ihmisiä, joilla kaikilla on halu jakaa tarinansa, puolustaa mielipiteitään ja seistä sanojensa takana, ohjelman vastaava tuottaja Maarit Suominen Neloselta sanoo.

Big Brother Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit