Muu!!! Itsensä kaatokänniin juoneella BB-OP:llä jäi lehmän rooli päälle! Herätti muut asukkaat eläimisillä äänillä keskellä yötä!

BB-asukkailla oli torstaina kosteat tuparit yhdistymisen kunniaksi, bileissä useat asukkaat joivat itsensä konttauskuntoon.

Asukkaat saivat noin viisi alkoholijuomaa per naama, kun Joel oli saanut kaksi minuuttia aikaa kantaa juhlajuomia varastohuoneesta keittiön puolelle.

Olli-Pekka, eli OP kaatuili illalla talon pihalla jo muutamasta kaljasta, ja hänelle tuli käsky mennä nukkumaan. Asukkaat käskettiin talon sisällä, jossa juhlat kuitenkin jatkuivat yömyöhään. Voit lukea viinanhuuruisista bileistä lisää tästä.

Keskellä yötä noin klo 4 aikaan yhä kännissä ollut OP alkoi karjumaan täyttä kurkkua lehmän äänellä. Mies oli ilmeisesti puoliksi unessa ja lehmän ääntelyä jatkui useiden minuuttien ajan. Tästä muut asukkaat repesivät ensiksi nauramaan, mutta myös menettivät hermonsa, sillä nukkumisesta ei tullut mitään. Marko mm. uhkasi kantaa ammuvan miehen kylmään suihkuun ja kaatoi jopa pullosta myös vettä sängyssä makaavan humalaisen ”lehmän” päälle. Myös vieressä nukkuneella Samilla kilahti ja hän uhkasi vetää OP:ta useita kertoja turpaan jos tämä ei ole hiljaa.

Lopulta OP hiljeni ja porukka sai jatkettua hiljalleen uniaan.

OP kuvassa vasemmalla kädet ojossa

OP esitti viikkotehtävässä maatilan lehmää, rooli on jäänyt OP:lle pahasti päälle.

- ILMOITUS -

Lue myös: BB-talossa viinanhuuruiset tuparit: Lähes kaikki asukkaat kaatokännissä! Arttu oksensi kattilaan! Suudelmiakin vaihdettiin! – Katso villit kuvat!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]