Yhdeksän viikkoa BB-talossa viettänyt Timo Paasikunnas, 53, avautuu arkeenpaluustaan: ”Ensimmäisinä aamuina, katsoin kotini Juustolan jokirantaan, onko Marko ja OP jo körssillä”!

Korkeasaaressa eläintenhoitajana 21 vuotta työskennellyt Timo Paasikunnas, 53, asui Big Brother -talossa peräti yhdeksän viikon ajan. Käärmemies passitettiin häätöoven kautta takaisin ulkomaailmaan 8. marraskuuta.

Timosta tuli yksi kauden voittajasuosikeista ja lempeä ilopilleri nautti suurta suosiota kotikatsomoissa. Timon yllätyshäätö tuli monille BB-faneille sokkina.

Kahden koiransa kanssa Loviisassa sijaitsevassa vanhassa juustolassa asuva BB-Timo on ehtinyt tottumaan ulkomaailmaan nyt muutaman viikon. Gekkonen tavoitti miehen, ja kysyi kuulumisia sekä BB-aiheisia kysymyksiä.

Lue koko haastattelu alta!

Moi Timo! Mitä kuuluu? Joko elämä on normalisoitunut BB:n jälkeen?

– Voi, mä oon niin sopeutuvainen heppu että se elämä palas raiteilleen tosi äkkiä. Paitsi että ensimmäisinä aamuina, kun menin koirien kanssa ulos, katsoin kotini Juustolan jokirantaan onko Marko ja OP jo körssillä!

Jouduit tekemään uuden Instagram-tilin? Kerro miksi?

– Joo, uusi on @bbtimopaasikunnas ja aiempi insta tili, mulla jo 2014 vuodesta ollut, kaapattiin!! Sitä siinä sitten säädettiin ihan asiantuntijoidenkin kanssa ja pääsinkin tilille mutta, olisiko siinä ollut jotain aukkoja, mistä niitä tietää. Siispä, on tässä suurempiakin asioita oikeassa elämässä aloitettu joten uusi instatili niitä kevyimpiä.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Brother Suomi (@bigbrothersuomi)

Yllättikö joku asia BB-talossa?

– Hmmm. Oikeastaan se kuinka läheisiksi alkuun tuntemattomien ihmisten kanssa tuollaisessa ympäristössä kasvaa päivien, viikkojen ja kuukausien aikana. Se oli itselleni oikeasti ihana yllätys.

Miten päädyit BB:hen?

– Hihi. Näin telkkarista mainoksen ja laitin hakemuksen. Mä kun olen matkustellut käärmeitä tutkaillen ja luontohommissa ympäri maailmaa ja hypännyt Etelä-Afrikassa 216 metrisen silta benjin ja juossut virtahepoja karkuun niin ajattelin että BBssähän olisi uus kokemus. Mitään hajuahan mulla ei BB jutusta ollut.

– Pisimmän pätkän ohjelmaa telkusta näin ekaa kertaa, kun meillä oli Areena-kisat ja nähtiin kaverien kisapätkät BB-talon olkkarissa!! Siis ihan oikeasti! Mä tykkään vetää asioita lonkalta niin tää oli just siihen hyvä, hypätä uuteen ja ihmeelliseen, se pitää nuorena!

Mikä on hienoin muistosi talosta?

– Meinasin sanoa että ekan viikon havainto siitä että pölynimurissa voi olla ajovalot!!! No ei sentään. Hienoin muistoni ei ole oikeastaan muisto lainkaan vaan se on löydetty ystävyys uusien ihmisten kanssa. Ei siis muisto, ei hetkiä tai muistoja jotka voi unohtua vaan olemassa oleva, tämän hetkinen ystävyys.

Mikä oli kauheinta talossa?

– No ei siellä kyllä ollut mitään kauheata. Mä osaan ottaa oman hetkeni, hiljaisena aikana saatoin käydä mielikuvitukseni myötä retkellä koirieni luo tai Korkeasaaren eläinten pariin.

Mitä jäit kaipaamaan BB-talosta?

– Helppo. Sitä yhteisöllisyyttä, yhteistä heittäytymistä tilanteisiin ja ystäviä!

Mihin tosi-tv-ohjelmiin haluaisit vielä osallistua?

– No enpä ole hirveesti miettinyt. Suhdesäpinät tai ryyppyrealityt ei just oo mun juttu. Ei kun hei, tiedän! Mun, Joelin, Artun ja Krissen Etelä-Afrikan seikkailu! Siitä tulee ihan huikee, toivottavasti vuoden päästä on maailma tasaantunut ja päästään reissuun tällä huippu porukalla.

– Vink vink sinne jonnekin, kameroita, sopparia ja kuvaajia messiin ottaan nauhalle kuinka telttaillaan Etelä-Afrikan sumupilvivuorten metsissä 1,5 kilsan korkeudessa tai kuinka Joel pärjää virtahepojen kanssa jokireissuilla!!

Oletko vielä yhteydessä muihin asukkaisiin?

– Kyllä ollaan, whatsapit, insta livejä suunnitellaan kimpassa ja kaikkee. Toivottavasti rauhoittuisi koronat niin näkisi oikeasti ja pääsisi halaamaan ystäviä.

Millaiset välit sulla on Vilin kanssa nyt?

– Haaa, ihme että kysyit vasta nyt. Oikeasti tosi hyvä, meinaan sillon finaalin jälkeen bibiksissä jutskasin Vilin kaa tosi paljon ja ollaan molemmat sellasia että voi välillä keskustelu yltyä, no ehkä turhan vauhdikkaaks mutta mitä siitä, sen jälkeen sovitaan asiat. Asiat voi riidellä mutta ei ihmisten tarvitse sitä jatkaa.

Paras viikkotehtävä?

– Eläintehtävä tai traumaretriitti, ehkä jopa traumaretriitti sillä mä olin oikeesti ihan tiloissa rikollisena, ei siis mä oli Timoissa rikollisena. Mä upposin siihen hahmoon niin täysin joten kyllä se on traumaretriitti!

Mitä teit ensimmäisenä hotellihuoneessa, kun saavuit sinne BB:n jälkeen?

– Avasin tuotannolta saadun eväs miniporkkanapussin. 🙂

Osallistuisitko uudelleen Big Brotheriin?

Vaikka heti!!

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Timo Paasikunnas (@bbtimopaasikunnas)

ELÄIMET LÄHELLÄ SYDÄNTÄ ❤️

Timo on suuri eläinten ystävä ja suojelija, yksi käärmemiehen tavoitteista on saada kyy rauhoitettua Suomessa.

Miksi kyyt pitäisi rauhoittaa Timo?

– Kyyt pitäisi rauhoittaa sen takia ettei niitä tapettaisi niin runsaasti ja kylmästi, surutta, kuin niitä nyt tapetaan. Kyyt ansaitsevat elää luonnossamme ja Suomessamme, ihan kuin mekin ja muut luontokappaleet. Nyt rauhoittamattomuus väheksyy kyyn elämänarvoa ja antaa kuin luvan tappaa viaton luontokappale.

– Kun kyy rauhoitetaan Suomessa, joka on yksi vakaa tavoitteeni elämässäni, se kertoo maailmalle että Suomi välittää luonnostaan ja eläimistä jotka luontoomme kuuluu.

– Täytyy sanoa etten olisi uskonut että Big Brotherin myötä sain asiaa kuuluville todella hyvin, joten upea homma koko juttu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @timopaasikunnas

Lopuksi esitimme Timolle kaksi vaihtoehtoa, joista hänen piti valita toinen!

Afrikka / Aasia ?

– Afrikka, olen kiinnostunut maanosan kulttuurista ja ihmisistä todella paljon ja luonnon monimuotoisuus kiehtoo minua todella paljon.

Käärme / Gekko ?

– Käärme, olen käärmeiden eloa selvitellyt 25 vuotta ja siltikään en tiedä kuin pintaraapaisun ja janoan oppia lisää. Olen myös gekkojen elämään tutustunut todella paljon joten kyllä ne siinä mukana vessalukemisen kirjoissani kulkee!

30 000 € / Uusi kaveri ?

– Oikein hyvä ystävä ilman muuta. Luen instan stooreissa otteita Pienestä Mietekirjasta ja ensimmäinen miete jonka luin siitä oli ”Kuinka ihana ja ainutlaatuinen on se hetki, kun tajuamme löytäneemme ystävän” – William Rotsler.
30 tonnia olemme tienanneet usemman kerran elämämme aikana, joten mitä ainutlaatuista siinä on…

Loma / Työ ?

– Näiden raja on minulla hieman sopivasti hämärtynyt joten puuhailen mielelläni molemmissa ja sekaisin.

Joulu / Juhannus ?

– Juhannus koska KESÄ ja ihanaa valoisaa aikaa!

Kyy / Koira ?

– En erittele niitä toisistaan millään lailla. Molemmat ovat tuntevia, yhtä arvokkaita eläimiä ja omaavat yhtä arvokkaan elämän.

Eläimet / Ihmiset ?

– Eläimet sekä ihmiset, olemme keskenämme samanarvoisia siksi en erittele meitä vaan pidän elämäämme yhtä arvokkaina.

Loppuun mitä haluaisit sanoa faneille ja lukijoille?

– Nyt BB:n myötä voin rehellisesti sanoa että rakastan fanejani. Olen saanut satoja viestejä ja vastannut ihmisille, olemme Instagramin DM viestittelyjemme myötä itkeneet molemmin puolin ja veikkaan että minä useammin.

– Olen saanut niin ihania viestejä että kun vain ajattelenkin niitä, minua alkaa itkettämään hyvällä tavalla juuri nytkin. Voin siis sanoa, jos vain sanat edes riittäisi, rakastan teitä!
Ihanaa talvea ja joulun odotusta! Toivon teille niin parasta kaikessa elämässänne!

KIITOS HAASTATTELUSTA TIMO! 👏 

Timolta löytyy myös oma juustolanelamaa-blogi. Käykää lukemassa!

Alapuolelle hauskoja videoklippejä Timon BB-matkasta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Brother Suomi (@bigbrothersuomi)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Brother Suomi (@bigbrothersuomi)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Brother Suomi (@bigbrothersuomi)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Brother Suomi (@bigbrothersuomi)


Lue myös:

BB-Julia Willman, 23, avautuu BB-kokemuksestaan Gekkosen haastattelussa: ”Ne on tsempannut niitten paskojen kommenttien yli”!

Keravalainen Sami kertoo lähteneensä Big Brotheriin ärsyttämään muita – oppi reissussa myös ainakin yhden asian: ”Ei kannata juoda valkkaripulloa yhdeltä istumalta”!

Kanssa-asukkaita kaipaamaan jäänyt BB-Paula Lujala kertoo erikoishaastattelussa Big Brother -matkastaan: ”Selkä huusi hoosiannaa ja kosteusprosentti oli sata”!

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit