Big Brotherissa on jännittävä keskiviikkoilta edessä – Minna poistuu talosta ja kaikki muutkin asukkaat joutuvat pakkaamaan laukkunsa!

Toissa sunnuntaina BB-taloon takaisin astellut Minna on lähtemässä tänään keskiviikkona (3.11) pois BB-talosta päiväkirjahuoneen kautta.

Minna on elänyt talon elämää muiden kanssa, ja suorittanut tehtäviä siinä missä muutkin. Takaisin paluun jälkeen hänellä ei kuitenkaan ole ollut enää mahdollisuutta voittaa Big Brotheria.

Minna sai viime viikolla päättää kenen hänen valitsemansa asukkaan antamat nimeämispisteet tuplataan. Minna päätti, että Jasmiinan antamat nimeämispisteet tuplattiin.

Jännittäviä hetkiä tiedossa

Isoveli on suunnitellut keskiviikkoillaksi melkoisia käänteitä asukkaiden päänmenoksi, ja sykkeet tulevat varmasti nousemaan kattoon.

Näin Big Brotherin sivuilla kerrotaan tulevasta illasta:

”Illan aikana Isoveli kutsuu Minnan päiväkirjahuoneeseen, jossa hän saa tietää aikansa Big Brother -talossa tulleen päätökseen. Päiväkirjahuoneessa Minna saa kirjeen, jossa kerrotaan, että hänen tulee poistua BB-talosta. Muut asukkaat näkevät talon televisioruudulta, kun Minna lukee saamaansa kirjettä päiväkirjahuoneessa.

Minna ei kuitenkaan ole ainoa asukas, jonka laukku pakataan tänään! Sen lisäksi, että Minna saa tietää poistuvansa Big Brother -talosta, antaa Isoveli kirjeessä Minnalle myös tehtävän: Minnan on valittava, kuka talon asukkaista häädetään keskiviikkoiltana. Ja kaikkea tätä saavat muut asukkaat seurata television välityksellä! Minnan päätöstä ei heille kuitenkaan näytetä. Tiedossa onkin piinaava ilta, kun asukkaat pakkaavat tavaroitaan ja jännittävät, kenelle häätöovi heilahtaa myöhemmin tänään”.

Todellisuudessa Minna ei häädä ketään talosta, vaan kyseessä on Big Brotherin haaste, jolla testataan jälleen asukkaiden kykyä kontrolloida sykkeitään.

Tänään kannattaa siis kytätä! Big Brother Suomi Ruudussa 24/7 ja Nelosella kello 21.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit