spot_img

Jasmiina voitti Big Brotherin – Äänestystilanne muuttui viimeisillä sekunneilla

Big Brother Suomi -ohjelman voittajaksi kruunattiin hetki sitten Jasmiina.

Sunnuntain finaalilähetyksessä koettiin melkoinen shokki, kun Jasmiina nousi kakkossijalta ohi voittajasuosikki Akista, ja nappasi BB-voiton Lieksan mieheltä.

Lasse häädettiin finaaliviisikosta ensimmäisenä, ja tämän jälkeen lähdön sai Anssi. Kolmantena häädettiin Taavi.

Lopulta jyväskyläläinen Jasmiina vei voiton erittäin niukasti Akilta, vaikka ennen tätä Aki oli johtanut äänestystä reilulla kaulalla toisena olleeseen Jassuun.

- ILMOITUS -

Ohjelmassa nähtiin koskettavia hetkiä, kun Anssi puhkesi itkuun puolisonsa nähtyään. Perhettään ikävöinyt Anssi kyynelehti myös juontaja Elina Kottosen haastattelussa.

Tältä äänestystilanne näytti lähetyksen alussa:

27-vuotias metsäkoneenkuljettana työskentelevä Aki oli koko finaalilähetyksen ajan ylivoimaisessa johdossa. Kuva: Nelonen media
Jasmiina nappasi voiton Lieksan mieheltä. Kuva: Nelonen media

Aki ja Jasmiina viihtyivät saman peiton alla BB:n viimeisinä viikkoina. He muun muassa ovat nukkuneet lusikassa ja hipsutelleet toisiaan peiton alla.

Kaksikko myös poistui talosta käsi kädessä. Aika näyttää syntyykö tästä vielä BB-romanssi.

Nelonen media

Big Brother: Aki ja Jasmiina nukkuivat jälleen lusikassa – peiton alla liikehdintää

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
23 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
1 kuukausi sitten

Katsokaa, jos pystytte Australian BB.tä. On aivan eri tasoa kuin tämä Suomen BB. Ei ole kiroilua ja ryyppäämistä. On vaativia kilpailuja. Virtanen ja kumppanit voisivat myös katsoa tuota, kun kerran muutenkin BB on Suomeen kopioitu. Täytyy sanoa, että todella ala-arvoinen tasoltaan tämä Suomen versio. Ehkä tuotantoryhmällä on hauskaa, meillä katsojilla ei. Katsojille tämä kuitenkin pitäisi tehdä.

Ällöttää örveltäminen
Ällöttää örveltäminen
1 kuukausi sitten

Miss Piggy voitti. Kansa ei tykännyt, mutta tuotantoyhtiö tykkäsi. Tietysti osa miss Piggyn ryyppykavereista tykkäsi. Jos hän tosiaan oli aito oma itsensä ohjelmassa niin ei pidä ihmetellä miksi ei pääse töihin. Huutaja, valittaja, kiusaaja, kännääjä ja kiroilija. Tupakalla ravaa jatkuvasti, nykyään moni työpaikka on savuton. Kielenkäyttö törkeämpää kuin pahoilla kylämme jätkillä. Tämä miss Piggy on siis tuotantoyhtiön mielestä hyvä roolimalli nuorisolle. Raha-asioidensa huono hoito ei saa olla voiton takeena, varsinkin kun itse on tilanteensa aiheuttanut. Eikös sillä Anssillakin ole ollut kurja lapsuus. On ryhdistäytynyt ja on nyt menestyvä perheen isä. Ihmisen pitää itsekin tehdä jotain muutakin kuin maata, valittaa, kiroilla, kännätä ja sauhutella. Lähihoitajalle löytyy aina töitä, mutta ilmeisesti työn teko ei kiinnosta. Tai kukaan ei enää huoli töihin.

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
1 kuukausi sitten

50 firmaa kuulemma ottanut Jasmiinaan yhteyttä, juontohommia. Nuo firmat kierrän kaukaa. V sanaa kuultu jo tarpeeksi. Osaavat ja koulutetut sekä sivistyneet naiset jäävät kiroilevan, yleistiedoiltaan puutteellisen kännääjän varjoon. Mitä ajatellaan näissä firmoissa? Ei kansa äänestänyt Jasmiinaa voittajaksi. Tuotantoyhtiö valitsi voittajan, tästä on nyt varma tieto. Joku aina vuotaa tuotantoyhtiön joukoista totuuden. Esitteleekö Jasmiina stringejä, kuten BB talossa. Ei mitenkään mairitteleva näky.

Täysin samaa mieltä
Täysin samaa mieltä
Vastaa  Ihmettelevä Eeva
1 kuukausi sitten

Kyllä on törkeää touhua!! Hyväuskoiset ihmiset äänestävät, kuvitellen, että heidän äänensä merkitsevät jotakin, ja sitten tuotantoyhtiö kaappaa rahat ja valitsee voittajaksi loppuun asti sivistymättömän kiroilevan rääväsuun!!! Mitä maailmassa siellä oikein ajatellaan?! Pahempaa rääväsuuta kuin tuo akka saa hakemalla hakea. Jatkuvasti huutaa v-sanaa eikä tee muuta kuin valittaa kaikesta mahdollisesta!! Luojan kiitos en itse ruvennut äänestämään, arvasin meinaan, että Kankkulan kaivoon menevät rahat! Akina tekisin rikosilmoituksen tuosta touhusta!!

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
Vastaa  Täysin samaa mieltä
1 kuukausi sitten

Minusta näitä äänestyksiä pitäisi virallisesti valvoa. Hyväuskoinen kansa äänestää vaikka äänestystuloksilla ei ole muuta merkitystä kuin kerätä rahaa tuotantoyhtiölle. En käsitä mitä tuotantoyhtiö tarkoittaa tuolla, että rääväsuisin ja tyhmin valittiin voittajaksi. Onko tuo tuotantoyhtiön mielestä hauskaa? En ole eläessäni tavannut edes noin pahasuista jätkää kuin oli tämä nuori nainen. V.n hokeminen on BB tuotantoryhmän mielestä kansaa viihdyttävää. Kertoo paljon tuotantoryhmästäkin. Nyt lähti iso määrä katsojia.

Täysin samaa mieltä
Täysin samaa mieltä
Vastaa  Ihmettelevä Eeva
1 kuukausi sitten

Juuri näin, todella loistava kommentti, ei yhtään mitään lisättävää!! Ilmeisesti v-sanan tauoton huutaminen tosiaan on tuotantoyhtiön mielestä hauskaa ja kansaa viihdyttävää!! Tyhmin ja rääväsuisin valitaan voittajaksi, se kertoo hyvin paljon tuotantoyhtiön tyypeistä itsestään! En ole minäkään muuten koskaan tavannut edes niin pahasuista jätkää kuin oli tämä Jasmiina. Ja kun siellä olisi tosiaan ollut muutama ihan fiksu ja kiva tyyppi, jotka olisivat ansainneet voiton! Enemmän kuin törkeää!!

Mä vaan
Mä vaan
1 kuukausi sitten

Inhokki alusta asti ois saanu putoo alku metreillä.

Pentti Kokko
Pentti Kokko
1 kuukausi sitten

Sellainen kuva jäi koko -21 BB kaudesta,että tuotanto juontajia ja kommentoijia myöten oli kuvakulmillaan ja kommenteillaan ohjaamassa kansaa siveysopin vastaiseen suuntaan voittajallaan. Tapakristittynäkin touhu oli kuvottavaa katsella ja kuunnella. Työantajana en koskaan palkkaisi Jasminan kaltaisesti käyttäytyvää henkilöä työntekijäksi. Tuskin koskaan ostan Tornion panimon tuotteita jatkossa.

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
Vastaa  Pentti Kokko
1 kuukausi sitten

En palkkaisi minäkään. Enkä huolisi työkaverikseni. Ihminen voi olla aito luonnonlapsi mutta tuollainen kielenkäyttö ei kuulu sivistyneen ihmisen suuhun. Tarkoitan tällä koulusivistyksen lisäksi myös sydämen sivistystä. Kukaan miehistä, ei edes Pekka käyttänyt tuollaista kieltä. Ikävä lapsuus ei oikeuta tuollaiseen käytökseen. Kurja lapsuus ja nuoruus ollut Anssillakin, nyt menestyvä perheen isä.

Maailman lopun meininkiä
Maailman lopun meininkiä
1 kuukausi sitten

Ihmettelen miksi Jasmiina ei saanut
rangaistusta eikä hänen
kielenkäyttöön puututtu tuottajan taholta.. Kauhistuttavaa oli katsoa
hänen jatkuvaa kiroilua naisena
joka toinen sana oli v-llä alkava.
Tätä ohjelmaa katsoo nuoret
alkaen yli 10v. lapsetkin. Jos missä
tässä oli 12viikon äidinkielen kurssi
heille. Toimittajatkin toivoivat että tämä veetä käyttävä ihminen voittaa. Kysynkin kuuluuko heidänkin
arki puhekieleen tämä kyseinen sana?
Kyllä olisi paljon petrattvaa mitä Tv.stä ulos tulee tänä päivänä.
Mäntysaippualla suu puhtaaksi niin kauan
että oppii puhumaan miten meitä
äidinkielessä opetetaan.
Kiroile ja käytä kotona mitä sanaa haluat mutta älä tiedotusvälineissä.

Täysin samaa mieltä
Täysin samaa mieltä
Vastaa  Maailman lopun meininkiä
1 kuukausi sitten

Tässä oli kyllä niin loistava kommentti ja niin paljon asiaa, ettei yhtään mitään lisättävää! Kun pienenä kiroilin, sanoi minut kasvattanut mummo, että nyt pestään suu mäntysaippualla. Aivan saman saisi tehdä rääväsuu-Jasmiinallekin!!

Nikolai
Nikolai
1 kuukausi sitten

En ikinä tule ostamaan BB:ssä mainostettuja tuotteita,koska ovat yhtä epäluotettavia kuin BB koko porukka kin.mukaan lukien ostetut juontajat.

Skandaali
Skandaali
Vastaa  Nikolai
1 kuukausi sitten

Enkä minä!

Reilu peli
Reilu peli
1 kuukausi sitten

Akin kaikki äänet eivät ole menneet läpi viime minuuteilla eikä viime sekunneilla…Palstat täynnä juttua. Voitto olisi reilua jakaa.

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
Vastaa  Reilu peli
1 kuukausi sitten

Ei tietystikään menneet, jotta kiroileva, alkoholista ja tupakasta tykkäävä Jasmiina saatiin voittajaksi. Voittaja oli päätetty jo ohjelman alkumetreillä. Muissa tosi-tv ohjelmissa ei koskaan nosteta ketään yli muiden. Nyt Jassua mainostettiin ja näytettiin koko ajan. Ei tosin näytetty oksenteluja, örvellystä, Pekan ja Taavin syliin hyppelyä. Taavi herrasmiehenä pudotti Jassun lattialle. Aki reppana meni vielä tuohon ihastumaan. Ei voittorahat kauaa riitä. Verottaja vie osan, ulosottoon menee yli kymppitonni ja loput on alkuvuoteen mennessä ryypätty. Anssi olisi lahjoittanut lasten ja nuorten hoitoon. Taavi ja Samir koko talon fiksuimmat asukkaat, jompi kumpi olisi ansainnut voiton. Luuleeko tuotantoyhtiö että me järkevät ihmiset pidämme kiroilun ja örvellyksen katselusta. Tuskin Jassun kavereilla on niin paljon rahaa, että päihittivät Lieksan yrittäjien äänestyksiin laittamat summat. Koko ajan äänestys-% oli outoja. Ei mene läpi. Boikotoidaan porukalla seuraavaa suomalaista BB.tä. Sairaanhoitajana kehotan Jasmiinaa menemään lääkäriin tarkistuttamaan keuhkonsa, niin kamala tupakkayskä hänellä.

Tuotannon lellikki voitti
Tuotannon lellikki voitti
Vastaa  Ihmettelevä Eeva
1 kuukausi sitten

Maku meni BB:sta. Todella kyseenalainen voitto. Tuotanto on antanut koko kauden eniten ruutuaikaa Jassulle, joka röhnää vain sohvalla. Täys Farssi! Akille voitto kuului.

seikkuli
seikkuli
Vastaa  Tuotannon lellikki voitti
1 kuukausi sitten

Olet aivan oikeassa. Väärälle voitto.

Reiska
Reiska
Vastaa  Ihmettelevä Eeva
1 kuukausi sitten

Minustakin justiinan annettiin ”asua” pk-huoneessa ja valittaa joka asiasta. Sitten vielä ääneen ihmettelee kun kukaan mies ei ole hänestä siviilissä kiinnostunut. Samaa mieltä että bb-tuotanto tyri pahan kerran koko jutun.
Justiina vielä kävi pk-huoneessa sen 2000€ voittokupongin kanssa kehuskelemassa että hän kyllä tietää rahan arvon, kaikkea muuta, huh, huh mikä tyyppi, ei normaali ihminen huijaa Kelalta eikä muualtakaan perusteettomia tukia, vain justiina pystyy siihen. Yritti tukiaisilla korjata kuralla ollut talouttaan

Sabina
Sabina
Vastaa  Reiska
1 kuukausi sitten

Jasmiina ansaitsi voiton, eihän sen kummenpi oo ku muutkaan ja jos aki ja jasmiina alkaa siviilissä yhteen niin suokoon onni heille, me kaikki kaipaamme rakkautta, ei sitä voi muut päättää kenen kans kukin saa olla onnellinen

Riitta
Riitta
Vastaa  Sabina
1 kuukausi sitten

Nuo rahat on äkkiä menneet. Ulosottomaksut, verot ja kenties ystäviltä lainatut maksuun. 32000 e on hänelle pieni rahasumma, mutta helpottaa hetken Jasmiinan elämää. Nuoren naisen pitää hakea töitä, lähihoitajista on huutava pula sekä elää varallisuutensa mukaan. Ihannoimallaan Sofialla on rikkaita elättäjiä, ei pidä matkia samanlaista elämäntyyliä. Enkä kyllä kehtaisi käydä työpaikallani ryyppäämässä ja piikkiin kaiken lisäksi. Mutta kukin taplaa tyylillään. En tiedä kuka olisi ansainnut voiton mutta voittajan päätti tuotantoyhtiö.

Täysin samaa mieltä
Täysin samaa mieltä
Vastaa  Ihmettelevä Eeva
1 kuukausi sitten

Nyt on katsominen loppu. Minä en katso enää ikinä koko BB:tä ja kehotan muita tänne kirjoittaneita tekemään samoin. Ihmettelin minäkin aivan alusta asti, miten tätä typerää sivistymätöntä rääväsuuta lobattiin aivan koko ajan. Juontajat ja vierailijat toisensa perään hehkutti häntä ja povasi hänen voittoaan. Ilmeisesti samanlaisia aivokääpiöitä rääväsuita koko porukka. Ja koko ajan tätä v-sanan huutajaa näytettiin ja sen tauotonta marinaa päiväkirjahuoneessa. Niin päivänselvää manipulointia alusta loppuun kuin olka ja voi. Olet aivan oikeassa, Taavi ja Samir fiksuimmat koko porukasta, jompikumpi olisi ansainnut voiton. Tuo mitä Akia äänestävien äänille tapahtui on jo jotain niin törkeää, että äänestäjien pitäisi porukalla vaatia rahansa takaisin!! Siis miten sikamaista koko touhu!!

seikkuli
seikkuli
Vastaa  Reilu peli
1 kuukausi sitten

Olihan se kyllä outo juttu yritin antaa vielä Akille ääniä loppuvaiheessa, niin puhelimeen vastattiin, että ei voi laittaa tähän numeroon viestiä. Olin kuitenkin aiemmin laittanut viestejä ja äänestänyt myös Akia. Ihmetyttää vaan.

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
Vastaa  seikkuli
1 kuukausi sitten

Loppuvaiheessa läpi pääsi vaan Jassulle annetut äänet. Tai oikeastaan jo klo 21 jälkeen tuntui, että vaan Jassun % kohosi. Uskaltaako kukaan tuotantoyhtiöstä tulla esille ja yrittää edes valehdella kuinka näin pääsi käymään? Ahomaan missiveikkausjuttu on kyllä muistissa.

Viikon suosituimmat

Uusimmat

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: