Jymy-yllätys! Big Brother Suomi starttaa jo toukokuussa julkkisasukkailla!

Nelonen paljasti hetki sitten, että Big Brother Suomi -ohjelma palaakin ruutuihin jo toukokuussa ja tavallisten ihmisten sijaan BB-taloon kävelee julkkikset.

Julkkiskausi kestää vain kolme viikkoa, joten kyseessä on tiivis pätkä.

– Toukokuussa nähtävä Big Brother Suomi on monella tapaa erityinen. Luvassa on kolme viikkoa kestävä tiivistunnelmainen ja käänteitä täynnä oleva reality, jossa mikään ei ole niin kuin aiemmin on totuttu. Julkisuudesta tutut asukkaat joutuvat kilpailemaan paikastaan talossa useita kertoja viikossa, sillä kolme viikkoa kestävässä ohjelmassa pudotuksia nähdään lähes joka toinen päivä, Nelosen tiedotteessa kerrotaan.

Muutokset eivät lopu siihen, sillä myös BB-talo vaihtaa sijaintia. Uusi talo sijaitsee salassa pidettävässä paikassa.

– Uudella Big Brother Suomi -kaudella myös seinät vaihtuvat uusiin, sillä Isoveli muuttaa Kalasataman REDIstä vielä toistaiseksi salaiseen lokaatioon. Jossain päin pääkaupunkiseutua uuden BB-talon ympärille onkin parhaillaan rakentumassa täysin uudenlainen BB-universumi, Nelosen tiedotteessa kerrotaan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen BB-julkkiskausi. Edellisen kerran julkkikset pääsivät Big Brother -taloon syksyllä 2013. Tuolloin kilpailijoina olivat muun muassa Anu Saagim, Andy McCoy, Frederik ja Sara Sieppi.

Nelonen tiedottaa myös, että syksyn BB-kauden valmistelu etenee normaaliin tapaan.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit