Big Brotherissa järjestettiin festarit ja lavalla nähtiin suomalainen bileyhtye! – Fanit tyrmistyivät: ”Melko mössöä oli”

Big Brother -talossa nähtiin eilen torstai-iltana viikkotehtävän huipennus, eli festarit. Asukkaat ovat koko viikon valmistelleet ja treenanneet musiikkiesityksiään.

Asukkaiden lisäksi lavalla nousi bilebändi Portion Boys, joka ehti esittää viisi kappaletta iloisille festarijuhlijoille, ennen kuin show loppui.

Isoveljen alkoholitarjonta festareilla oli hyvin niukkaa, ja monille katsojillekin tuli varmasti pettymyksenä, että kunnon festaribileet jäi näkemättä.

Tuotanto saanut paljon kritiikkiä myös teknisistä ongelmista, joita esityksen aikana koettiin. Biiseistä ei saanut kunnolla selvää, ja äänitasot heittivät pahasti. Facebookissa monet ovat kritisoineet amatöörimäistä toimintaa, joka pilasi osittain tunnelman.

– Aivan huikeat esitykset ja oikea bändi kruunasi shown! Harmi vaan, että soundcheckista huolimatta, ääniongelmia oli oikeastaan kaikilla kolmella… Tuotannolle miinukset, asukkaille isot plussat!, kommentoi eräs BB-fani Facebookissa.

– Olis ollu kiva kuunnellakkin,mutta melko ”mössöä” oli, sanoo toinen.

– Ihmettelen suuresti näin huonoa äänentoistoa tv-esityksessä nykyaikana!!! Valtava rimanalitus!! Minkään esityksen sanoista ei saanut selvää ja soitanto jäi ihan puuroksi. Harmittaa eniten kun Portion Boysin keikka jäi ihan ala-arvoiseksi huonon äänentoiston takia, kolmas kirjoittaa.

Karjala takas, Kyläbaari ja Sierralla Nevadaan -hiteistä tunnettu Portion Boys tuli aloitti toimintansa vuonna 2010 YouTubessa.

Nelonen media
Nelonen media
Nelonen media

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit