Big Brotheriin kiero tvisti: Asukkaat valenimeävät toisiaan – Joutuvat itse päättämään sunnuntaina kuka asukas lähtee talosta!

Big Brotherin häätöäänestys toteutetaan tällä viikolla normaalista poikkeavalla tavalla.

Perinteisesti asukkaat nimeävät toisiaan häätöäänestykseen, jonka jälkeen katsojat päättävät puhelinäänestyksellä kuka joutuu jättämään talon. Tällä viikolla homma käännetään kuitenkin päälaelleen.

Tällä viikolla katsojat äänestävät ohjelmassa sitä asukasta, jonka haluavat ulos BB-talosta. Ensi sunnuntaina, BB:n live-lähetyksessä asukkaille paljastuukin, että heidän antamat nimeämiset olivat vedätystä.

Lue myös: Big Brotherissa sokkihäätö: Marko ulos BB-talosta!

Ensi sunnuntain suorassa lähetyksessä asukkaiden tehtävänä on valita kahdesta eniten katsojaääniä saaneesta asukkaasta he haluavat häätää talosta.

Asukkaat luulevat nimeävänsä toisiaan häätöäänestykseen tuttuun tapaan, mutta kyseessä onkin valenimeämiset ja asia paljastuu asukkaille vasta sunnuntaina. Sama asukkaiden jekutus tehtiin myös viime BB-kaudella.

Arttu aavisteli jo pari päivää sitten, että ensi viikolla kyseessä saattaisi olla valenimeämiset edellisen kauden tapaan.

Eilisen BB-lähetyksen jälkeen somessa alkoi kiivas keskustelu Markon yllättävästä ja kyseenalaisesta häädöstä. Monet BB-fanit ovat ilmoittaneet pettymyksensä myös tuotantoa kohtaan.

Lue myös: BB-fanit raivostuivat Markon sokkihäädöstä: ”En tiedä haluanko elää maailmassa jossa Vili jää taloon mutta Marko lähtee”

NELONEN

Twitterissä keskusteltiin myös tulevan viikon twististä, josta asukkaille ei vielä ole tietoa. Monet ovat innoissaan siitä, että häätöäänestykseen tulee pari muuttujaa.

– Nyt on hyvä. Ensi viikolla valeäänestykset ja asukkaille selviää suorassa lähetyksessä että joutuvat häätämään kahdesta asukkaasta toisen. Yes! eräs BB-fani kirjoitti Twitterissä.

– Tulee olemaan mielenkiintoista, kuinka usein BB näyttää yleisöäänestyksen tilannetta pitkin viikkoa. Luultavasti monta kertaa, jotta saadaan äänestäjät aktivoitua. Ja onko äänestys auki kuinka pitkään. Ja miten äänestys BB talossa toteutetaan, pohtii toinen.

Lue myös: BB-Vilin rikkaat ystävät äänestävät kurikkalaisen voittoon?

– Kannattaa äänestää mieluummin sellaista häätöön, joka on vaikea vastus finaalissa. Ei sellaista joka on helppo saada ulos muutenkin, tviittaa kolmas.


Big Brotherin finaali käydään sunnuntaina, 29. marraskuuta.

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit