BB: Tältä yleisön suosikki Sami näyttää Instagramissa!

Big Brother Suomi -talossa asuva järvenpääläinen ukkomies ja lautapelimies Sami, 29, on noussut kuukauden aikana katsojien suosikiksi.

Johtaa yleisöäänestystä

Asukkaat eivät antaneet tällä viikolla nimeämispisteitä perinteiseen tapaan. Tällä viikolla katsojat äänestävät suosikkiaan, ja kaksi vähiten ääniä saanutta asukasta joutuu sunnuntain häätöäänestykseen. Muut asukkaat joutuvat valitsemaan kumpi vähiten yleisöääniä saaneista asukkaasta saa jäädä taloon.

Äänestystilanne paljastettiin lauantai-illan lähetyksessä, ja Sami johti äänestystä 16,3%:lla.

Sunnuntain aikana taloon on tulossa myös kolme uutta asukasta lisää.

Pekka ärsyyntyi

Sami on aiheuttanut muissa asukkaissa myös ärsyyntymistä. Etenkin Pekalla on palanut pinna Samin juttuihin. Pekan mielestä yltiöpositiivisen Samin heitot eivät aina osu oikeaan aikaan ja paikkaan. Pekan mielestä Samilta puuttuu kokonaan tilannetaju, ja kuopiolaismies on myös sanonut, että Sami on ”tietyllä tapaa sosiaalisesti vajaa”.

Sami on myös lynkattu talossa muutamaan otteeseen hänen mielipiteidensä vuoksi. Tästä syystä hän on talossa ollessaan tirauttanut myös muutamat itkut.

Lue myös: BB-talossa puhkesi riita kulttuuriseteleistä! – Sami pillahtaa itkuun naisten huutaessa miehen päälle! – Video

Samilla on pieni yritys, jonka kautta hän julkaisee suunnittelemiaan lautapelejä.

Mies on työstänyt ainakin Kalewala Tale of Sampo nimistä lautapeliä. Sami esitteli projektiaan taannoin Instagram-tilillään.

Katso kuva:

 

View this post on Instagram

 

Henkilön Sami Styrman (@styrrre) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit