BB-taloon muutti kaksi uutta kilpailijaa

Big Brother sai jälleen uusia asukkaita, kun maanantaina (12.9.) kaksi uutta kilpailijaa,  Mia, 26, ja Aleksi, 22, astelivat taloon.

Lue alta uusien asukkaiden esittelyt.

Mia, 26, Helsinki

Nelonen media

Mia on koulutukseltaan lähihoitaja ja hän on opiskellut myös media-alaa. Mia elää kiireistä elämää kahden työn välillä, lastensuojelun parissa ja radiokanava HitMixin juontajana. Hän kuvailee itseään juntiksi bimboksi.

Mia on erittäin empaattinen ja kiltti. Se, kuinka läheiseksi hän tulee Big Brother talossa muiden asukkaiden kanssa, tulee vaikuttamaan siihen, miten hän pystyy heitä vastaan pelaamaan ja juonimaan. Mialle on helppo avautua asioista ja muiden salaisuuksien hyödyntäminen on hänelle yksi mahdollinen pelilinja. Hän on myös todella hyvä valehtelemaan, mielestään jopa liian taitava.

Mia on äänekäs ja näkyvä persoona ja hän on innostunut energiakivistä. Hän kuljettaa kiviä mukanaan esimerkiksi tuomaan energiaa, poistamaan jännitystä tai viemään pahoja unia pois. Hän on kiinnostunut myös tarot-korteista ja häneltä löytyy muutamia niskakarvoja nostattavia kokemuksia henkimaailman parissa. Mialle lestadiolainen ajattelumaailma on tuttu ja hän on vieraillut suviseuroillakin, vaikka ei itse kyseiseen uskontoon kuulukaan.

Aleksi, 22, Huittinen

Nelonen media

Aleksilla on liikunnanohjauksen perustutkinto ja hän tekee töitä luokanopettajan sijaisena. Hän toimii myös uimaopettajana ja -valvojana. Aleksilla ei ole urheilullisia heikkouksia. Hän on joutunut hylkäämään joukkuelajit siitä syystä, että muut eivät ole urheilussa yhtä hyviä kuin hän. Yksilölajeihin siirryttyä Aleksi on päässyt voittamisen makuun. Hänellä on mm. SM-kultamitali kymmenottelussa.

- ILMOITUS -

Aleksin arvoihin ei kuulu kieroilu tai juonittelu, mutta BB-talossa hän aikoo tavoitella voittoa kaikin tavoin. Lähtökohtaisesti hän on valmis kieroilemaan talossa myös kavereitaan vastaan.

Aleksi on perfektionisti, jonka huomaa hänen viimeistä karvaa myöten huolitellusta kampauksesta. Hänen on vaikea löytää itselleen sopivaa puolisoa, koska harvat naiset osaavat olla levittelemättä irtohiuksiaan ympäriinsä, tai ovat muutenkaan yhtä siistejä kuin hän. Kenelläkään ei ole asiaa hänen vaatehuoltoyksikköönsä, koska vaatteet viikataan ja kaappi täytetään vain tietyn kaavan mukaan. Aleksilla on myös hyvin tarkka naismaku. Villiä ja vapaata elämää viettävä Aleksi ei ole koskaan maistanut mitään päihteitä.

Daiyana potkittiin ulos BB-talosta!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]