Kohuasianajaja BB-Sini julkaisi paljastavan bikinikuvan ja latasi suorat sanat arvostelijoita: ”En ala pukeutumaan mihinkään kaapuun”!

Viime syksynä kohua Big Brother -ohjelmassa aiheuttanut Sini Liljeqvist julkaisi Instagram-tilillään paljastavan bikinikuvan.

BB-talossa elämänsä viikossa sekaisin saanut Sini avautuu bikinijulkaisun ohessa matkustamisesta ja ammattinsa varjopuolista.

– Voisko tämä korona pikkuhiljaa kuolla pois, että pääsee taas reissaamaan?, Sini aloittaa.

Kuva siis ajalta ennen koronaa. Kuvan ottamisen aikoihin en olisi tätä kuvaa uskaltanut julkaista vaikka seuraajia olisi ollut 5. Nyt on hieman enemmän, mutta julkaisen silti, vaikka:

– 1. Rasvaprosenttini on enemmän kuin 15, ja 2. Todella suuri osa ihmisistä ajattelee, että konservatiivisten ammattien edustajien tulisi käyttäytyä siten, miten ”paremmat ihmiset” käyttäytyy, Sini jatkaa.

Sinin aviomies/pomo otti eron ja siirsi vaimonsa sivuun asianajofirmastaan Sinin tv-sekoilun takia.  Kohujuristi nukkui muun muassa lusikassa BB-Artun kanssa, ja heitti talossa levotonta läppää. Sini on avoimesti kertonut kärsivänsä ADHD:sta.

– Varsinkin jotkut juristit ovat tykänneet kritisoida syksyistä reissuani, koska olisi tyyliin pitänyt istua jakkupuku päällä seipään nielleenä juttelemassa jostain ”parempien ihmisten” jutuista. Fuck off tämä ajatusmaailma, Sini lataa.

Sini julkaisi tilillään bikinikuvan, jossa hän poseeraa aurinkoisissa ja eksoottisissa maisemissa mustat biksut päällään vaalealla hiekkarannalla, turkoosin meren kiiluessa taustalla.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön , (@aa_sinililjeqvist) jakama julkaisu

Sini antaa päivityksessään kritiikkiä siitä, miten monet juristit pitää ammattia niin konservatiivisena, ettei ammatin edustajien olisi hyvä poseerata vähäpukeisissa kuvissa.

– Koulutukseni ja ammattini ei tee minusta (eikä kenestäkään juristista) yhtään parempaa ihmistä kuin esimerkiksi matalapalkka-alalla olevat kouluttamattomat ihmiset. Asianajajana en ala pukeutumaan mihinkään kaapuun aurinkoa ottaessani, koska ”bikinit ovat liian paljastavia”.

– Aion myös muutenkin jatkaa valitsemallani tiellä ja tehdä mitä haluan, enkä miettiä, mitä voin tai saan tehdä näin konservatiivisen ammatin edustajana. Jos jonkun mielestä ammattitaitoni häviää esim. tämän kuvan myötä, niin ei ole minun ongelma.

– Lähtipä laukalle, palataan matkustamiseen. Mihin lähtisit, jos pääsisi? Itse lähtisin takuuvarmasti Riikaan jääkiekon mm-kisoihin, Liljeqvist päättää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön , (@aa_sinililjeqvist) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit