BB-Talossa oli sateinen saunailta: Märkä Kristiina puikkelehti puolialasti ympäri huushollia ja paljasti muhkean peppunsa! (Kuvat)

Kuluvalla Big Brother -kaudella Isoveli on järjestänyt asukkaille vasta yhdet kunnon ”bibikset”, eli BB-bileet. Seuraavia bibiksiä saadaan todennäköisesti odottaa ensi viikkoon, jos niitä nyt ylipäätään enää järjestetään, viime juhlien örvellyksien jälkeen.

Seuraavia bibiksiä ei ole vielä näkösellä, mutta ainakin Olli-Pekka jaksaa haaveilla ja jauhaa bibiksistä lähes taukoamatta.

Vaikka tällä kaudella BB-talon meininki onkin muistuttanut enemmän kuntoutusklinikkaa, kuin mitään muuta, on Isoveli silti aina välillä palkinnut asukkaita muutamilla alkoholijuomilla sekä saunailloilla.

Perjantai-iltana sauna lämpesi jälleen viikon tauon jälkeen, ja asukkaat pääsivät nauttimaan kuumista löylyistä kauppakeskus Redin katolla sijaitsevassa kotasaunassa, sateisessa ja koleassa säässä.

21-vuotias sähköasentaja Kristiina paljasti illan aikana muodokkaan kroppansa, kun hän kulki kireissä bikineissä talon pihalla ja sisällä.

Kymmenet eri kamerat kuvasivat tapahtumat useista eri kuvakulmista, kun Krisse tallusteli ulkosuihkun jälkeen sisätiloihin, jossa hän mm. tsekkaili omaa muhkeaa takamustaan.

Isoveljen valvovaa silmää ei pääse piiloon, ainakaan tämä herkkupeppu!

Alla kuvat:

- ILMOITUS -

Krissen body on täynnä leimoja:

- ILMOITUS -

BB-talon kuopus tsekkaili bikinipeppuaan olohuoneen peilistä.

Melkoinen!

Alapuolella vielä kuva tästä nenäleikkauksenkin läpikäyneestä naisesta vaatteet päällä:

Kuvakaappaus BB-Kristiinan Instagramista ( @nastytiina )

Lue myös: EETUSTA ELLAKSI! – Tältä BB-Ella näytti vielä muutama vuosi sitten ylioppilaskuvassa – Katso kuvasarja miehestä naiseksi

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
8 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]