PELAA 20 ILMAISKIERROSTA SWEET BONANZA PELISSÄ

Yllätys! Dramaattisesti BB-talosta häädetty Katja ei joutunut jäämään yksin – löysi lohduttajan samasta hotellista!

Big Brother Suomi -ohjelmassa nähtiin eilen sunnuntaina dramaattinen ja tunteikas tuplahäätö, kun Katja ja Sanni joutuivat poistumaan talosta häätöhuoneen kautta. Kaksikko sai vähiten ääniä yleisöäänestyksessä. Myös Pekka oli kolmantena häätöuhan alla.

Lue myös: Big Brotherissa tuplahäätö: Itkuiset naiset joutuivat poistumaan talosta

Pekkaan rakastunut Katja vuodatti pettyneenä kyyneleitä nimensä kuultuaan. Häätöhuoneessa Katja antoi viimeisen pusun ja halauksen vieressä olleelle Pekalle, joka pääsi pian astelemaan takaisin muiden asukkaiden joukkoon.

Studiossa järkyttynyt Katja kertoi viisi viikkoisen BB-kokemuksen olleen hänen elämänsä parasta aikaa.

- ILMOITUS -

– En voi uskoa, että tämä on ohi. Tämä oli elämäni paras viisi viikkoa. Nyt se on ohi. Aivan järkyttävän suuri pettymys. Ottaa koville, Katja kertoi itkuisena Elina Kottoselle.

– Tämä tapa, miten lähtö tuli, tuntui erityisen pahalta.

Pettynyt juristi ei myöskään halunnut katsoa studiossa kohokohta-videota, vaan nainen peitti kasvonsa.

Kritiikkiä

Katjan romantamisesta on käyty keskustelua muun muassa Big Brother Suomi -ohjelman somekanavilla. Jotkut fanit kritisoivat, että ohjelma mässäili Katjan tunteilla.

– Tuotannolle valtavan pitkä miinus Katjan romahtamisella mässäilylle ohjelman lopussa. Ei oo mitenkään hyväksyttävää, todella noloa teiltä ja toivon, että tähän palataan aitojen pahoitteluiden kera ja Katjasta pidetään huolta. Vielä mielenterveyspäivänä, hyi että, eräs BB-fani kirjoittaa Facebookissa.

- ILMOITUS -

– Epäilyttää, onko Katja huomenna haastateltavana. Tuotannolta tekis mieli kysyä hoitivatko Katjan ulos (varmasti nähneet miten puhki on) ja siksikö tuplahäätö, koska Katja ois romahtanut vielä hullummin yksin häädettynä, toinen pohtii.

– Väärää turvasatamaa Katja oli hakemassa. Tullessa naisen tilanne on ollut jo haastava, Pekka casen jälkeen varmasti vielä haastavampi. Katja kertoi yhdessä klipissä Jasmiinalle ,että häntä odottaa tyhjä koti, ei ole työtä, koiraa eikä miestä. Aikalailla elämän peruspalikat pielessä.Täytyy ihmetellä, että juristilla ei edes töitä. Jotain naisessa ei ole ihan kohdillaan. Surullista, kirjoitti kolmas.

Laura L. huolehti

Ohjelmasta aiemmin häädetyn Laura L:n Instagram-tarinaosiosta paljastuu, että Katja on viettänyt yön yllättäen Lauran seurassa.

– Sain Katjalta luvan: Kaikki ok. Kiitos huolenpidosta.

– Miä oon Karjan seurana hotellissa yötä, Lauran päivitys jatkui.

- ILMOITUS -

Kuva: Instagram: @lauraanette

Lue lisää

Keskustelu

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: