BB-Jasmiinan matka Selviytyjissä päättyi sairastumiseen – avautuu nyt saamastaan törkypalautteesta: ”Mut on lytätty alimpaan helvettiin!”

Big Brother -voittaja Jasmiina Yildizin matka Selviytyjät Suomi -realityseikkailussa tuli päätökseensä sairastumisen takia. Nyt hän on avautunut kokemuksestaan Instagram-tilillään.

Lue myös: Selviytyjät Suomi: Yksi kilpailija kiidätetään sairaalahoitoon: ”Mun kisa on nyt kisattu”

– Niin se vaan päättyi meikäläisen matka Selviytyjät Suomi -kilpailussa sanoinkuvaamattoman kurjalla ja surkeella tavalla. Olisin sata kertaa mielummin lähtenyt äänestettynä ulos kuin sairastumisen takia, Jasmiina kirjoittaa.

Jassu kertoo antaneensa sarjassa kaikkensa.

– Taistelin 2,5 viikkoa täysillä. Annoin joka ikisen solun mitä mulla oli. Olin rehellisesti minä ja pelasin peliä omalla tyylilläni. Tiesin etukäteen, että mulla tulee skabassa olemaan rankkaa ja myös sen, että mä en piilottele mun tunteita. Halusin silti lähteä mukaan haastamaan itseäni. Osaan olla maailman raskain ja en itsekkään kestäisi itseäni 24/7 joten nostan kyllä hattua jokaiselle saarikämppikselleni. Ootte best ja oon äärimmäisen iloinen, että pääsin teihin tutustumaan, Jasmiina jatkaa.

– Rehellisesti alkupettymyksen jälkeen, olen ollut valtavan ylpeä itsestäni. Oon fiilistellyt jaksoja ja katsonut innolla sitä kuinka selvisin tuosta ja tuosta.

Nelonen media

Jassu kertoo saaneensa somessa paljon törkypalautetta ja ulkonäköä haukkuvia kommentteja.

– Ikävä kyllä, koko syksyn ajat mut on lytätty alimpaan helvettiin. (katso viimeisimmästä kuvasta pintaraapaisua.) Oon saanut aivan sairaita viestejä ja keskustelu musta eri alustoilla on ollut tosi ilkeetä. Tää on varjostanut mun omaa ilon ja ylpeyden fiilistä, BB-tähti kertoo.

– Mielipiteitä saa olla ja hyvä niin musta ei tarvitse tykätä ja asioita todellakin hyvissä realityohjelmissa on mahtavaa spekuloida. Koen silti, että en oo ansainnut tätä kaikkea paskaa mitä mun laariin on satanut. Mulla on ollut ihan samanlainen oikeus kisata kun kaikilla muillakin. Muistakaa pliis, et näiden kaikkien VIIHDEohjelmien takana on vain ihmisiä, hän päättää.

Jasmiina jakoi päivityksensä yhteydessä myös kuvia. Ensimmäinen otos on otettu heti viidakkoseikkailun jälkeen. Toisessa kuvassa Jassu poseeraa kanyyli kädessään huonovointisen näköisenä. Viimeisessä on kuvakaappaus hänen saamastaan törkyviestistä.

Katso kuvat alta, oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta klikkaamalla näet lisää kuvia.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön J A S M I I N A Y. (@jassuppii) jakama julkaisu

Jasmiina on saanut postaukseensa paljon tsemppiviestejä muilta Selviytyjät-sarjan kilpailjoilta.

– Jassu sä oot maailman hauskin ja ihanin ihminen ❤️❤️❤️❤️ just keep being you!! Älä välitä turhista kommenteista tai viesteistä, ne kertoo enemmän viestin lähettäjästä eikä yhtään susta. Oot vahva ja inspiroiva! Love u, kirjoittaa Joalin Loukamaa.

– Marketat voi olla mitä mieltä vaan mut fakta on et oot todellinen selviytyjä! tsemppaa Karoliina Tuominen.

– Sä oot Jassu kova mimmi muista se! muistuttaa Helmeri Pirinen.

– Vittu jengi on sekasin! Tosi paskaa että joku kehtaa kirjoittaa tollasta! Hienosti sä vedit ja oisit ollut tuol sut tuntien viel pitkään ilman sun sairastumista. ❤️ kirjoittaa Leo Stillman.

Selviytyjät Suomi -ohjelma Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin kello 19.30.

Selviytyjät Suomi: Jassu oksentaa ja pökertyy viidakon kuumuudessa – Video

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit