Arman Alizad kertoo koko sukunsa historian Suomen itsenäisyyspäivän kunniaksi: ”Tää on maailman upein maa”

Juontaja Arman Alizad juhlistaa kiitollisena Suomen itsenäisyyspäivää.

Iranista kotoisin oleva tv-tähti julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoo miten hänen vanhempansa ja isovanhempansa päätyivät Suomeen.

– Hyvää itsenäisyysäivää koko Alizadien suvulta. Meidän perhe muutti Suomeen vuonna 1980. Me muutettiin Iranista pois -79 vallankumouksen myötä. Syy miks meidän perhe muutti Suomeen oli se että mun isovanhemmat oli asunu Suomessa kuuskytluvulta saakka ja syy miks mun isovanhemmat muutti Suomeen oli se et mun täti oli käyny Euroopassa 60-luvulla, tavannu ruotsalaisen miehen, he rakastu, ja muutti Ahvenanmaalle. (älkää kysykö :D), Alizad kirjoittaa ja jatkaa:

– Mun isovanhemmat kävi tietty moikkaamassa tytärtään ja he rakastu Suomeen ja suomalaisiin täysin. He oli sitä mieltä että tää on maailman upein maa ja täällä on maailman hienoin kansa. Ja niinpä he sitten muutti Turkuun. (Älkää kysykö :D)

Arman kertoo postauksessaan, että Suomi tullut hänelle tutuksi jo pienenä, sillä perhe on vieraillut Suomessa jo 70-luvulta saakka.

– Muistan tän paikkana, joka oli kylmä ja kaunista ja tääl oli paljon lunta. Rakastin ja rakastan lunta, se on maaginen elementti. Me muutettiin tänne ja mä kasvoin täällä. Kävin myös armeijan täällä, Arman kertoo.

– Mä oon samaa mieltä kun mun isovanhemmat. Tää on musta upea maa ja suomalaiset upea kansa. Suomalaisuus on arvokas ja hieno asia. Tottakai mä olen myös iranilainen ja hemmetin ylpeä myös juuristani, mut Suomi on todella iso osa mua. Maailmalla kerron aina ylpeydellä olevani Suomesta. Itsenäisyys merkitsee mulle turvaa, vapautta, voimaa ja yhtenäisyyttä. Oon todella kiitollinen Suomesta, maailman parhaassa maasta, Alizad sanoo.

Päivityksen lopuksi mies toivottaa kaikille hyvää itsenäisyyspäivää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Arman Alizad (@armanalizad) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit