Apu: Keikkamyyjä kusetti Marita Taavitsaiselta jopa 150 000 euroa palkkiorahaa! – ”Luotan siihen, että karma is a bitch”

1990-luvulta lähtien tunnettu iskelmätähti ja vuoden 1995 tangokuningatar Marita Taavitsainen, 54, kertoo tuoreessa Apu-lehden haastattelussa, että hänen ystävänä toiminut keikkamyyjänsä jätti aikoinaan noin 150 000 euron arvosta keikkapalkkioita maksamatta. Keikkamyyjänä toiminut ystävä on myös Maritan lapsen kummi. Taavitsainen ei kuitenkaan vienyt asiaa oikeuteen, mutta kaksikon ystävyys katkesi.

– Luotan siihen, että karma is a bitch. Ajattelen, että tuskin minulla enää sitä rahaa olisi. Se olisi käytetty johonkin. Joskus mietin tapahtuneita ja tunnen katkeruuden piikin. Sitten totean, että siihen on turha uhrata aikaa. Se ei johda mihinkään, Taavitsainen kertoo Apu-lehdelle.

Marita ei halua jäädä vellomaan katkeruuteen.

– Katkeruus ja viha eivät minua kaada. Elän omaa elämääni ja pyrin pitämään kiinni niistä naruista, joista pystyn. Voi olla, että olen liian sinisilmäinen, mutta haluan luottaa ihmisiin, hän jatkaa.

Karu totuus selvisi Maritalle, kun hän palasi ensimmäisen lapsen synnyttyä äitiyslomalta takaisin keikkalavoille. Maritaa harmittaa, ettei hän itse seurannut tarkemmin talousasioitaan vaan luotti siihen, että luottoystävä maksaisi palkkiot ajallaan.


Lähde: APU

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit